WC-kansi Kan Nordia, valkoinen

Tuotenumero: KAN11402700
83,90 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 10,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Kandre on vuonna 1944 perustettu ruotsalainen perheyritys. Toiminta alkoi Viktor Kandren saavuttua Ruotsiin, puisten wc-istuinten valmistamistuksella pelkkiä käsityökaluja hyväksikäyttäen. Tänäkin päivänä Kandre tunnetaan laadukkaista ja silmiä hi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen WC-kansi Kan Nordia, valkoinen kuvaus

Kandre on vuonna 1944 perustettu ruotsalainen perheyritys. Toiminta alkoi Viktor Kandren saavuttua Ruotsiin, puisten wc-istuinten valmistamistuksella pelkkiä käsityökaluja hyväksikäyttäen. Tänäkin päivänä Kandre tunnetaan laadukkaista ja silmiä hivelevän kauniista muotoilusta. Kan istuin on moderni klassikko, jonka pehmeitä muotoja ja helposti puhdistettavaa pintaa arvostaa yhä laajempi asiakaskunta. Kan istuimilla on 15 vuoden takuu!

Kan-kansien kiinnitysväli on liukuva välillä 130-180 mm. Myös istuimen paikkaa syvyyssuunnassa voidaan säätää n. 20 mm. Kannet on helppo asentaa eikä työkaluja tarvita.

WC-kansi Kan Nordia

  • Väri: Valkoinen
  • Nordia-kannet ovat tarkoitettu wc-istuimiin kapealla etuosalla.
  • Istuimen runko on valikoituja puukuituja, jotka ovat täysin päällystetty lasikuituvahvistetulla polyesterilla. Pinnoitus on polyuretaania, joka kestää useimpia kemikaaleja. Istuimen saranat ovat valmistettu erityisvahvasta ja iskunkestävästä polyamiidista.

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)