Suodatinsarja Ilto/Swegon CASA 430/435/440

Tuotenumero: FIL0103-07
14,50 
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä postista

Toimituskustannukset: 6,90 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Filtekno on kotimainen suodatinmerkki, jota valmistaa Ilma-Arena Oy. Ilma-Arena on vuodesta 1991 lähtien toiminut puhtaaseen sisäilmaan erikoistunut vakavarainen yritys. Filtekno Solo -tuoteperheen valikoimasta löytyy varmasti oikea pientalosuodat...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Suodatinsarja Ilto/Swegon CASA 430/435/440 kuvaus

Filtekno on kotimainen suodatinmerkki, jota valmistaa Ilma-Arena Oy. Ilma-Arena on vuodesta 1991 lähtien toiminut puhtaaseen sisäilmaan erikoistunut vakavarainen yritys. Filtekno Solo -tuoteperheen valikoimasta löytyy varmasti oikea pientalosuodatin kaikkiin markkinoilla oleviin ilmanvaihtokoneisiin. Kaikki Filtekno-pientalosuodattimet ovat testattuja. Ne on suunniteltu omakotiasujien käyttöön, ja täyttävät kaikki laatuvaatimukset.

Toimiva ja laadukas ilmansuodatin luo puhtaan hengitysilman. Kun tuloilma tuodaan sisälle hyvän ilmansuodattimen läpi, pölyn ja pienhiukkasten määrä vähenee merkittävästi. Lähes kaikista kiinteistöistä löytyy ilmansuodatin. Ilmansuodattimet on kuitenkin vaihdettava säännöllisesti, jotta sisäilman laatu pysyy korkeana. Huippulaadukkaasta Filtekno-ilmansuodattimien valikoimasta löytyy aina sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ? energiatehokkuutta unohtamatta.

Ilto/Swegon CASA 430/435/440 - Suodatinsarja

  • 1 kpl F7 Suodatinpaneli
  • 2 kpl G4 suodatinmatto

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset