Tuloilmalaite Mobair 2035

Tuotenumero: SC-M2035
289,00
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

Kuvaus

Tuotteen Tuloilmalaite Mobair 2035 kuvaus

Mobair 2035 -tuloilmalaite on varustettu tuloilmapuhaltimella, ja se soveltuu erinomaisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Mobair 2035 sekoittaa 1,0 W tehoisen puhaltimensa avulla huoneen katonrajassa olevan lämpimän ilman ulkoa tulevaan kylmään ilmaan, jolloin se saadaan lämpenemään erittäin energiatehokkaasti. Patentoidun säleikön rakenne takaa vedottoman lopputuloksen. Suomessa valmistettu Mobair 2035 on Mobair-korvausilmaventtiileistä ylivoimaisesti kaikkein suosituin!

Ilmanvaihto pitää kodin huoneilman raikkaana ja terveellisenä. Usein ulkoa huoneistoon tuleva korvausilma tulee ikkunaraoista tai korvausilmaventtiileistä, joissa ei ole kunnon suodatusta eikä lämmitystä. Ongelmaksi muodostuu tällöin vedon tunne talvisin sekä ulkoa tuleva pöly. Mobair-laitteiden avulla nämä ongelmat saadaan poistettua tehokkaasti ja edullisesti. Mobair 2035 Ilmanvaihtolaite lämmittää ulkoa tulevan ilman sekoittamalla huoneilmaa ulkoa tulevaan kylmään ilmaan. Lisäksi tuloilmasäleikkö on siten muotoiltu, että sisään virtaava ilma sekoittuu hyvin nopeasti huoneilmaan ja virtaussuunta on ylös kattoa kohti.

Miellyttävä huoneilma Mobair 2035 -tuloilmalaitteella!

Mobair 2035 -tuloilmalaite sopii erityisesti makuuhuoneeseen, jossa hiilidioksidipitoisuus kohoaa liian korkeaksi, ellei ilmanvaihto ole kunnossa. Korvausilmaventtiilit tuovat ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman ulkoa sisälle. Makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Mobair 2035 -korvausilmaventtiilin avulla ulkoilmaa saadaan talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin energiatehokkaasti.

Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa korvausilmaventtiili, erityisesti jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun korvausilmaventtiili pidetään toiminnassa vain silloin kun huoneessa oleskellaan.

Helppo asennus ja huolto

Mobair 2035 -ilmanvaihtolaitteen asennus ja huolto käy todella helposti. Toimitukseen kuuluu asennuskehys, kiinnitysruuvit, vaihdettava hienosuodatin, ulkoilmasäleikkö sekä ulkoilmaputki. Asennuskehyksen ansiosta laitteen voi asentaa jo olemassa olevaan ilmanvaihtoreikään. Laite toimii 8,5 V jännitteellä, joten sähköasennus on turvallinen. Laitetta ei kiinnitetä ulkoilmaputkeen kiinteästi, mikä helpottaa entisestään asennusta. Sähköjohdon voi asentaa piiloon rakenteen sisään, jolloin johto ei jää häiritsevästi näkyviin. Mobair 2035 asennetaan aina huoneen yläosaan, jotta ilmavirta suuntautuu kattopintaan. Mobair 2035 on myös erittäin hiljainen, joten se sopii erittäin hyvin makuuhuoneeseen.

Tuloilmalaite Mobair 2035

 • Tuotemerkki: Mobair
 • Korkeus: 220 mm
 • Leveys: 220 mm
 • Syvyys: 60 mm
 • Teho: 1.0 W
 • Väri: Valkoinen
 • Kokonaisilmavirta: 20 dm3/s, josta ulkoilmaa 6-12 dm3/s
 • Äänitaso: 27 dBA
 • M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
 • Sähköliityntä 1,0 W, 8,5 V DC
 • Toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja ja 8,2 m verkkojohto
 • Valmistettu Suomessa
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset