Eristetty vesijohto Microflex Cool, 1-putkinen, 50x3,7x125

Tuotenumero: TAL8115
ALE!
-10%
JUURI NYT
TARJOUS
63,24 €
56,95  / m
Säästät: 6,29 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yksityinen yritys. Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyv...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Eristetty vesijohto Microflex Cool, 1-putkinen, 50x3,7x125 kuvaus

Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yksityinen yritys. Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyvän markkinan tahdissa. Muoviset järjestelmät vahvistavat edelleen asemaansa sekä uudis- että saneerauskohteissa, niiden laadun, asennushelppouden ja kehittyneen kestävyytensä vuoksi.

Taipuisa muoviputkijärjestelmä kaiken alle 95ºC nesteen siirtoon. Soveltuu käytettäväksi hyvin monenlaisissa käyttökohteissa: lämpöjohtona, elintarviketeollisuudessa, käyttövesijohtona, jäähdytysjärjestelmissä, aluelämmönjaossa, kemikaalinsiirrossa, uima-altaissa ja muissa erikoisratkaisuissa. Tuotteet ovat virtausputkisto korroosion kestävää ja aina tyyppihyväksyttyä PEXGOL-putkea. Joustava solumuovieriste on valmistettu CFC-vapaasta ristisilloitetusta polyeteenistä ja vahva suojakuori kaksinkertaisesta korrugoidusta HDPE-muovista.

Microflex Cool on yksiputkinen, eristetty ja itsesäätyvällä saattokaapelilla varustettu järjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu kylmille vesille. Putki soveltuu erinomaisesti kylmille juomavesille, jäähdytysjärjestelmille sekä jätevesille.

Eristetty vesijohto Microflex Cool, 1-putkinen, 50x3,7x125

  • PE 100 korroosion kestävä virtausputki täyttää SFS-EN-12201 asettamat vaatimukset.
  • Joustava vaahtoeriste valmistetaan CFC-vapaasta ristisilloitetusta polyeteenistä.
  • Vahva suojakuori on valmistettu kaksinkertaisesta korrugoidusta HDPE-muovista.

Asennus

    Microflex Cool on kevyt käsitellä ja se on koostumukseltaan erittäin taipuisa. Putki on yksinkertainen ja nopea asentaa. Putkessa on sisäänasennettu itsesäätyvä saattokaapeli. Kytkennän suorittaa sähkömies, joka kytkee kaapelin 230 V sähköverkkoon pistotulpalla. Microflex Coolin asennuksessa suositellaan käytettäväksi termostaattiohjausta. Termostaatin käyttö on vaivatonta ja estää veden liiallisen lämpenemisen sekä säästää sähkövirtaa. Microflex Cool voidaan asentaa maahan tai pintavetona maan päälle. Maan päälle asennettaessa tulee muistaa, että Microflex-putki tulee suojata suoralta UV-säteilyltä.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset