Lämpöjohto Uno PN 6, 1-putkinen, 50x4,6/125, microflex

Tuotenumero: TAL8350

Lisää kuvia

ALE!
-10%
JUURI NYT
TARJOUS
50,84 €
45,85  / m
Säästät: 4,99 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yksityinen yritys. Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyv...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lämpöjohto Uno PN 6, 1-putkinen, 50x4,6/125, microflex kuvaus

Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yksityinen yritys. Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyvän markkinan tahdissa. Muoviset järjestelmät vahvistavat edelleen asemaansa sekä uudis- että saneerauskohteissa, niiden laadun, asennushelppouden ja kehittyneen kestävyytensä vuoksi.

Taipuisa muoviputkijärjestelmä kaiken alle 95ºC nesteen siirtoon. Soveltuu käytettäväksi hyvin monenlaisissa käyttökohteissa: lämpöjohtona, elintarviketeollisuudessa, käyttövesijohtona, jäähdytysjärjestelmissä, aluelämmönjaossa, kemikaalinsiirrossa, uima-altaissa ja muissa erikoisratkaisuissa. Tuotteet ovat virtausputkisto korroosion kestävää ja aina tyyppihyväksyttyä PEXGOL-putkea. Joustava solumuovieriste on valmistettu CFC-vapaasta ristisilloitetusta polyeteenistä ja vahva suojakuori kaksinkertaisesta korrugoidusta HDPE-muovista.

Microflex Uno lämpöjohdoissa PN 6 on keltainen diffuusiosuojattu sisäputkisto. Ne soveltuvat lämmitysjärjestelmille, kuumille vesille, jätevesille ja muille nesteille.

Lämpöjohto Uno PN 6, 1-putkinen, 50x4,6/125, microflex

  • Kokoluokka 50mm/125mm
  • Virtausputki 50x4,6 mm
  • 1-putkinen
  • Microflex

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset