Yhdistelmäjohto Quadro PN 6 + PN 10 ,4-putkinen, 2x32/28+18/160, microflex

Tuotenumero: TAL8430
ALE!
-10%
JUURI NYT
TARJOUS
89,28 €
80,45  / m
Säästät: 8,83 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yksityinen yritys. Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyv...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Yhdistelmäjohto Quadro PN 6 + PN 10 ,4-putkinen, 2x32/28+18/160, microflex kuvaus

Talokaivo Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu, muovituotteita valmistava yksityinen yritys. Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy vesienohjaus- ja ympäristöjärjestelmiä jatkuvasti kehittyvän markkinan tahdissa. Muoviset järjestelmät vahvistavat edelleen asemaansa sekä uudis- että saneerauskohteissa, niiden laadun, asennushelppouden ja kehittyneen kestävyytensä vuoksi.

Taipuisa muoviputkijärjestelmä kaiken alle 95ºC nesteen siirtoon. Soveltuu käytettäväksi hyvin monenlaisissa käyttökohteissa: lämpöjohtona, elintarviketeollisuudessa, käyttövesijohtona, jäähdytysjärjestelmissä, aluelämmönjaossa, kemikaalinsiirrossa, uima-altaissa ja muissa erikoisratkaisuissa. Tuotteet ovat virtausputkisto korroosion kestävää ja aina tyyppihyväksyttyä PEXGOL-putkea. Joustava solumuovieriste on valmistettu CFC-vapaasta ristisilloitetusta polyeteenistä ja vahva suojakuori kaksinkertaisesta korrugoidusta HDPE-muovista.

Microflex Quadro yhdistelmäjohtojen PN 6 ja PN 10 sisällä kulkee kaksi keltaista diffuusiosuojattua lämpövesiputkea ja kaksi valkoista käyttövesiputkea. Järjestelmä on suunniteltu lämmitysjärjestelmille (meno- ja paluuputket) ja se on lisäksi varustettu lämminkäyttövesi- ja käyttövedenkiertoputkilla.

Yhdistelmäjohto Quadro PN 6 + PN 10 ,4-putkinen, 2x32/28+18/160, microflex

  • Kaksi keltaista diffuusiosuojattua lämpövesiputkea
  • Kaksi valkoista käyttövesiputkea
  • Microflex

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1