Kalkinhajottaja Metro AQUA 2000

Tuotenumero: MET3617870

Lisää kuvia

ALE!
-16%
JUURI NYT
TARJOUS
359,00 €
299,90 
Säästät: 59,10 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
NIBE - konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä, NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme. NIBE Energy Systems Oy edustaa...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kalkinhajottaja Metro AQUA 2000 kuvaus

NIBE - konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä, NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme. NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro.

Kalkinhajottaja estää kalkin kiinnittymisen. Metro Aqua asennetaan tulevaan vesijohtoverkostoon sitä katkaisematta. Kun vesi virtaa Aqua-kentän läpi, kadottaa kalkki kykynsä kerrostua. Sen sijaan kalkki kerääntyy eri metalliionien ympärille vedessä ja virtaa veden mukana pois. Menetelmä on yhtä aikaa sekä tehokas että ympäristöystävällinen. Kemikaaleja ei tarvita eikä veden maku muutu millään tavalla. Käsittelyn avulla veden pintajännitys pienenee, jonka ansiosta tiski- ja pesuaineiden kulutusta voidaan vähentää. Metro Aqua kalkinhajottaja 2000 on mahdollista asentaa kaikentyyppisille putkille, kuten kupari-, teräs, ja muoviputkille (ei sovellu komposiittiputkille), joissa putken halkaisija on max 50 mm ja putkella suoraa tilaa n. 200 mm. Putkistoa ei tarvitse katkaista. Aqua on täysin huoltovapaa, jossa ei ole liikkuvia osia eikä tukkeutuvia suodattimia. Lisäksi tuotteella on pieni energiankulutus. Vesijohtoverkoston pituus max. 50 m. Kalkki jää veteen, mutta menettää kiinnittymisominaisuutensa.

Kalkinhajottaja Metro AQUA 2000

  • Halkaisija: 54 mm
  • Teho: 4 W
  • Soveltuu huoneistoihin, joissa veden virtaus on max. 50 l/min
  • Asennus putkeen, jonka halkaisija on 18-54 mm
  • 4 W, 230 V

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset