Pumppukaivo SP, sis. pumpun

Tuotenumero: WAVI3629001

Lisää kuvia

1 039,00 €
999,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 25,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Pumppukaivo SP on tarkoitettu kohteisiin, joissa vesi ei pääse virtaamaan imeytysputkistoon painovoimaisesti. Labko SP -pumppukaivoa käytetään jäteveden pumppaamiseen saostussäiliöstä maapuhdistamoon, jos maapuhdistamo sijoitetaan tontin profiilin...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pumppukaivo SP, sis. pumpun kuvaus

Pumppukaivo SP on tarkoitettu kohteisiin, joissa vesi ei pääse virtaamaan imeytysputkistoon painovoimaisesti. Labko SP -pumppukaivoa käytetään jäteveden pumppaamiseen saostussäiliöstä maapuhdistamoon, jos maapuhdistamo sijoitetaan tontin profiilin, kallioisen maaperän tai pohjaveden korkeuden vuoksi saostussäiliötä korkeammalle. Pumpattavien jätevesien on oltava ehdottomasti saostussäiliössä esikäsiteltyjä asumajätevesiä.

Wavin-Labkon SP Pumppukaivo koostuu 250 litran pallomaisesta säiliöstä, huoltokaivosta, paineputkesta ja poistopumpusta. Pumppukaivossa on D110 tuloyhde, johon kytketään tuloviemäri. Huoltokaivossa on D32/110 lähtöyhde, josta lähtöviemäriä voidaan jatkaa joko D32 paineputkella tai D110 viemäriputkella. Poistopumppu on varustettu pintavipalla. Lisävarusteina järjestelmään on saatavana ankkurointiliinat ja langaton Lokaset R täyttymishälytin.

Suomalaisella Wavin-Labkolla on jo 45 vuoden kokemus erilaisten ympäristöalan muovituotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Luotettavat ratkaisut ovat tehneet yrityksemme tunnetuksi innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Vuosien varrella kertynyt tietotaito ja sertifioitu laatujärjestelmä varmistavat, että tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja soveltuvat Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Pumppukaivo SP, sis. pumpun

  • Tuotemerkki: Wavin-Labko
  • Koostuu: 250 litran pallomaisesta säiliöstä, huoltokaivosta, paineputkesta ja poistopumpusta
  • Poistopumppu on varustettu pintavipalla

Mittapiirros

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset