Lineaarinen lattiakaivo Buble kahdella kaadolla, 1000 mm, Alcaplast

Tuotenumero: APZ1-950-BUBBLE
445,00
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

Kuvaus
Lineaarinen lattiakaivo kahdella kaadolla (1000 mm). Tuotteessa on Buble-kuvioinen ritilä. Kahdella kaadolla varustettu lattiakaivo asennetaan irti seinästä, esimerkiksi keskelle suihkutilaa tai kahden suihkun väliin pitkittäin. Tässä mallissa kaa...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lineaarinen lattiakaivo Buble kahdella kaadolla, 1000 mm, Alcaplast kuvaus

Lineaarinen lattiakaivo kahdella kaadolla (1000 mm). Tuotteessa on Buble-kuvioinen ritilä. Kahdella kaadolla varustettu lattiakaivo asennetaan irti seinästä, esimerkiksi keskelle suihkutilaa tai kahden suihkun väliin pitkittäin. Tässä mallissa kaadot kulkevat näin ollen kahdesta suunnasta. Kahden kaadon mallia ei voida asentaa seinän viereen. Lattiakaivossa on patentoitu kahden vesilukon järjestelmä ja siihen kuuluu kaksi hajulukkoa, joiden ansiosta saavutetaan uskomaton 60 l/min virtaus. Lineaarinen lattiakaivo toimitetaan yhtenä kokonaisuutena, joten se on helppo asentaa ja pitää puhtaana.

Lattiakaivoon kuuluvat hajulukot ovat markkinoiden helpoimmat irrottaa ja puhdistaa. Hajulukossa on erittäin hyvät hiusritilät ja ne voidaan pestä vaikka astianpesukoneessa.

Lattiakaivokokonaisuuden asentaminen on helppoa. Käytännössä asennukseen ei tarvita mitään muuta, sillä kaikki tarvittavat osat sisältyvät toimitukseen. Paketissa on lattiakaivo yhdessä osassa, butulinauhat ja tarvittavat ruuvit ja proput sekä kuvilla havainnollistetut asennusohjeet.

HUOM! Kahden kaadon mallia ei voida asentaa seinän viereen.

Lineaarinen lattiakaivo Buble kahdella kaadolla, 1000 mm, Alcaplast

 • Asennus: Lattiaan asennussarjan avulla
 • Materiaali: Ruostumaton teräs
 • Pinta: Kiillotettu matta
 • Ritilän kuvio: Buble
 • Korkeus: 158 mm
 • Leveys: 1000 mm
 • Syvyys: 60 mm
  Sertifikaatit
 • TEHDAS CE - DNV ISO laatusertifikaatti - DNV vastaa siitä, että tuotteet ovat asianmukaiset ja täyttävät kaikki ehdot kaikilla markkinoilla, joissa tuotetta myydään
 • EN-1253-1 standardisertifikaatti, testattu EN 1253-2 standardin mukaisesti
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset