Monitoimilista Quick Step Incizo, 1290, 215cm, vaalea tiikki, valkaistu

Tuotenumero: QS3663494
49,40 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Patentoitu Quick Step Incizo -lista on kätevä ratkaisu lattian täydelliseen viimeistelyyn. Sama lista toimii liikuntasauma-, eritaso- ja päätelistana sekä viim...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Monitoimilista Quick Step Incizo, 1290, 215cm, vaalea tiikki, valkaistu kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Patentoitu Quick Step Incizo -lista on kätevä ratkaisu lattian täydelliseen viimeistelyyn. Sama lista toimii liikuntasauma-, eritaso- ja päätelistana sekä viimeistelee erilaiset portaat. Incizo-peruslista muotoillaan haluamallasi tavalla käyttämällä mukana tulevaa leikkuria. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Monitoimilista Quick Step Incizo, 1290, 215cm, vaalea tiikki, valkaistu

  • Koko: 48x13x2150mm
  • 1 Incizo®leikkuri
  • Muovikisko
  • Quick Step-Incizo®-listoista löytyy jokaiseen lattiaan täysin sopiva väri
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset