Monitoimilista Quick Step Incizo, 1386, 215cm

Tuotenumero: QS3667825
49,40 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Patentoitu Quick Step Incizo -lista on kätevä ratkaisu lattian täydelliseen viimeistelyyn. Sama lista toimii liikuntasauma-, eritaso- ja päätelistana sekä viimeistelee erilaiset portaat. Incizo-peruslista muotoillaan haluamallasi tavalla käyttämäl...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Monitoimilista Quick Step Incizo, 1386, 215cm kuvaus

Patentoitu Quick Step Incizo -lista on kätevä ratkaisu lattian täydelliseen viimeistelyyn. Sama lista toimii liikuntasauma-, eritaso- ja päätelistana sekä viimeistelee erilaiset portaat. Incizo-peruslista muotoillaan haluamallasi tavalla käyttämällä mukana tulevaa leikkuria. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

b> Monitoimilista Quick Step Incizo, 1386, 215cm

  • Koko: 48x13x2150mm
  • 1 Incizo®leikkuri
  • Muovikisko
  • Quick Step-Incizo®-listoista löytyy jokaiseen lattiaan täysin sopiva väri
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset