Muumi liukuovikaapisto, 123x236x60cm

Tuotenumero: MUUMI1
ALE!
-11%
ALE
990,00 €
879,00 
Säästät: 111,00 €
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Nykypäivän lapsi tarvitsee viihtyisän kasvu ympäristön, jossa sisustamisella luodaan virikkeitä. Erilaiset hahmot, värit ja luontopiirustukset tukevat lasta hänenkehittymisessään. Pitkän kehitystyön tuloksena on luotu kokonainen Muumikalustesarja ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Muumi liukuovikaapisto, 123x236x60cm kuvaus

Nykypäivän lapsi tarvitsee viihtyisän kasvu ympäristön, jossa sisustamisella luodaan virikkeitä. Erilaiset hahmot, värit ja luontopiirustukset tukevat lasta hänenkehittymisessään. Pitkän kehitystyön tuloksena on luotu kokonainen Muumikalustesarja lastenhuoneeseen suomalaisella työllä. Nykypäivän lastenhuonekin voi olla yksilöllinen ja omien Muumi-hahmojen ympäröimä.

Muumiryhmän suunnittelija on puuinsinööri Sami Tyni, kolmen alle kouluikäisen pojanviikarin isä. Suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon kestävyys sekä turvallisuus. Kalusteet pysyvät paikallaan eikä niissa ole teräviä reunoja. Keskikalusteen lukittavat hyllyt ja pyöristetyt tasonkulmat ovat myös turvallisuusnäkökohtia. Laatikot ovat hidastetut ja niissä on markkinoiden suurin painonkesto (34 kg) eli vaikka lapsi menisi laatikkoon seisomaan tai istumaan niin takuulla kestää!

Korkeissa ovissa on lisäsaranointi, joten kestää rasitusta 18 kg.

Laadukkaimmat huonekalut tehdään Maalatusta Upi MDF:stä, kuten muumilastensänky. Näin kalusteissa ei ole saumoja ja kulmat ovat hiottuja R3 pyöristyksillä. Muumisängyn voi maalauttaa uudestaan vuosien kuluttua vaikka automaalamossa.

Edullista, teräväkulmaista reunanauhoitettua Kennolevyä tai lastulevyä ei muumisängyssä ole käytetty lainkaan

Muumi liukuovikaapisto, 123 x 236 x 60 cm

  • Runko 16 mm melamiini, valkoinen
  • Reunat nauhoitettu, valkoinen
  • Hyllykaappi 5 kpl hyllyjä ( 2 kpl) ja tankokaappi (2 kpl) 2 kpl tankoja kiinnitystarvikkeineen.
  • Kalusterunko toimitetaan osina ja se ei sisällä taustalevyä eikä sokkelia. Tausta levyn ja sokkelin voi tilata.
  • 2 kpl liukuovia, toinen liukuovista melamiinia, valkoinen isolla Muumikoti-painatuksella ja toinen ovi peiliovi kirkaalla peilillä ja yhdellä normaalilla Muumi-kuvalla.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset