Päätepalat BTAC 40:iin, teräsefekti, 40mm, 2kpl

Tuotenumero: VNUTPCTAC
19,40 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,80 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Progress Profiles on Italialainen näyttäviä ja laadukkaita profiililistoja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan ja testataan uusimpien nykyaikaisten standardien mukaan, muunmoassa UNI EN ISO 9001 vuodesta 1999 lähtien maailman ensimmäisten sta...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Päätepalat BTAC 40:iin, teräsefekti, 40mm, 2kpl kuvaus

Progress Profiles on Italialainen näyttäviä ja laadukkaita profiililistoja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan ja testataan uusimpien nykyaikaisten standardien mukaan, muunmoassa UNI EN ISO 9001 vuodesta 1999 lähtien maailman ensimmäisten standardiin hyväksyttyjen yritysten joukossa. Luotettavuus sekä myrkyttömät ja korkealaatuiset raaka-aineet varmistavat Euroopan ja Italian tiukkojen standardien läpäisemisen vuodesta toiseen.

Listat ovat erinomainen vaihtoehto sisustajalle ja rakentajalle sisärakentamisen näyttävään viimeistelyyn. Tuotteiden saatavuus yhdessä valmistajan toimitusvarmuuden kanssa ovat olleet ensiluokkaista ja tyylikkäät listat ovatkin saaneet erinomaisen vastaanoton myös Suomessa.

SKIRTING 40 on AISI 304/1.4301-V2A terästä oleva jalkalista, korkeus 40mm. Lista on ylivoimaisen esteettinen, erittäin kestävä ja helppoasentaa. Ideaalinen yksityisiin ja julkisiin tiloihin, joissa vaaditaan korkeatasoista, tyylikästä ilmettä sekä hygieenistä jalkalistaa. Käytetään usein kun halutaan kontrastia käytettäessä esim puuta ym lattiamateriaaleja. Viimeistelyyn suositellaan käytettävän sisä- ja ulkokulmakappaleita, sekä pääte- ja liitospaloja.

Päätepalat BTAC 40

  • Päätepalat BTAC 40 jalkalistalle
  • Sisältää 2 kpl päätepaloja (molempiin päihin)
  • 40 mm
  • Väri: teräsefekti

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset