Parilapannu Cerafin, 24cm, keraaminen pinnoite

Tuotenumero: OMOPAC3A24WA
32,90 
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 5,90 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään, onnistuneisiin hetkiin jo yli 85 vuoden ajan. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja hyväs...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Parilapannu Cerafin, 24cm, keraaminen pinnoite kuvaus

Opa tuo toimivuutta ja laatua jokaiseen päivään, onnistuneisiin hetkiin jo yli 85 vuoden ajan. Opan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset tuotteet sekä keittiöön että saunaan. Keittiötuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja hyvästä käytettävyydestä. Cerafin-tuotesarjaan kuuluu uunivuokasarja sekä paisto- ja keittoastiat. Sarjan kaikissa astioissa on keraamisesti vahvistettu pinnoite. Keraaminen pinnoite kestää kulutusta ja kuumuutta eikä sisällä luonnolle haitallisia PTFE ja PFOA-yhdisteitä. Cerafin keitto- ja paistoastiat sopivat kaikille liesityypeille.

Parilapannu Cerafin, 24cm, keraaminen pinnoite

  • Tuotenumero: OPAC3A24WA
  • Parilapannu
  • Koko: halkaisija 24 cm, pohjan induktoiva osa 17 cm
  • Suosittelemme käsinpesua.
  • Parilapannulla paistat vähemmällä rasvalla ja saat ruokiin kauniit grilliraidat!
Jämäkästä valualumiinista valmistetuissa Cerafin-paistinpannuissa ja kasarissa on keraaminen Excilon-pinnoite, joka kestää kulutusta ja kuumuutta. Excilon pinnoite on turvallinen ja ympäristöystävällinen PTFE- ja PFOA-vapaa pinnoite, jonka valmistusprosessi on luontoystävällinen. Kahvat ovat kuumentumattomia ja miellyttävän tuntuista soft touch-materiaalia. Cerafin paistinpannut ja kasari sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset