Parketti Saarni Olive Eben, harjattu, öljyvahattu, tumma

Tuotenumero: TBW121455822452415

Lisää kuvia

78,50  / m²
Minimitilausmäärä: 10,35 m² / 5 pkt
Syötä haluttu m²- tai pkt-määrä
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
  • Tuotevideot
Kuvaus
Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on p...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Parketti Saarni Olive Eben, harjattu, öljyvahattu, tumma kuvaus

Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on peräisin sertifioiduista (PEFC) metsistä ja suurimmaksi osaksi kotimaista. Suomessa valmistettu tuote kestää suomalaiset olosuhteet!

Saarni on puumateriaalina kaunis, kova sekä kestävä ja näin ollen erinomainen lattiavalinta. Saarnilattiasta saa lajitelmasta ja pintakäsittelystä riippuen joko rauhallisen ja harmonisen tai elävän ja värikkään lattian. Saarni Olive EBEN, harjattu, öljyvahattu on sävyltään mustanruskea ja persoonallinen. Syykuviot tulevat selkeästi esiin tummempina. Lattiana eläväinen ja sopii hyvin pelkistettyihin vaaleisiin sisustuksiin. Olive lajitelmassa ulkonäkövaihtelu eri lautojen välillä voi olla suuri ja osassa laudoista puuttuu tumma sydänpuu. Myös oksat ja oksaryhmät sallitaan. Harjattu pinta korostaa syykuvioita ja on miellyttävä jalalle. UV-kovetettu öljyvaha on helppohoitoinen ja kestävä.

Parketti Saarni Olive Eben, harjattu, öljyvahattu, tumma, 15x158x2180mm
  • Paksuus: 15 mm
  • Leveys: 158 mm
  • Pituus: 2180 mm (sallittuja pituuksia ovat myös 1818, 2000, 2080 mm)
  • Pakettikoko: 6 lautaa/pkt = 2,07 m2
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot