Pesuallashana A-pex, kromi (73021)

Tuotenumero: DIP7302100

Lisää kuvia

ALE!
-27%
ALE
454,00 €
329,90 
Säästät: 124,10 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Damixa on tunnettu tanskalainen keittiön ja kylpyhuoneen hanojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden valmistaja. Yhtiöllä on pitkäaikaiset perinteet hyvän laadun tuottamisessa yksinkertaisella tavalla skandinaaviseen makuun. Käytännöllinen, ainutlaatui...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pesuallashana A-pex, kromi (73021) kuvaus

Damixa on tunnettu tanskalainen keittiön ja kylpyhuoneen hanojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden valmistaja. Yhtiöllä on pitkäaikaiset perinteet hyvän laadun tuottamisessa yksinkertaisella tavalla skandinaaviseen makuun.

Käytännöllinen, ainutlaatuinen ja upea
Damixan uusi hanavalikoima yhdistää käytännöllisen ja esteettisesti kauniin muotoilun ainutlaatuisella tavalla. Damixa jatkaa A-Pex -hanan myötä valmistustapaa, jossa kuluttajien vaatimukset ja toiveet on otettu huomioon alusta lähtien. Hanan muotoilu on nykyaikainen ja sen suunnittelussa on huomioitu sekä ulkonäkö että käytännöllisyys.

Suunnitteluprosessiin on sisältynyt kattavia kuluttajatutkimuksia sekä futurologi Liselotte Lyngsøn näkemyksiä tulevaisuuden sisustussuunnittelua, toimivuutta ja estetiikkaa koskevista arvoista. Tavoitteena oli luoda tuote Damixan tuotevalikoiman kärkeen, joten kuuluisaa tanskalaista suunnittelijaa Anders Hermansenia pyydettiin hanan suunnittelijaksi. Prosessi on ollut mielenkiintoinen ja haastava. Paperille piirretyt ajatukset ja ideat ovat nyt konkretisoituneet ajattomaksi hanaksi, jonka käyttö on helppoa ja innovatiivista.

A-Pex-hana on syntynyt. Se on valmis kaunistamaan koteja ja palvelemaan käyttäjiään useita vuosia.

Pesuallashana A-Pex

  • Keraaminen säätökasetti
  • Säädettävällä ja käännettävällä poresuuttimella, jossa kalkinpoistoa helpottava Rub Clean -toiminto
  • Väri: kromi
  • Valmistajan tuotenumero: 73021.00

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset