Aitaelementti Lehto OUTLET A13 1800x300/400 mm vinoristikko

Nyt Talouslaatuiset OUTLET-erät shokkihintaan! ALE jopa -50%!
Tuotenumero: TAM-A13T
37,45 €
27,90
Säästät: 9,55 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nyt Talouslaatuiset OUTLET-erät shokkihintaan! ALE jopa -50%!

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 14,90€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset ovat 14,90 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-26%
JUURI NYT
TARJOUS
Kuvaus
Nyt Tammiston Puun talouslaatuiset OUTLET-tuotteet shokkihintaan. Talouslaatuiset tuotteet ovat hieman harmaantuneita, sisältävät ns. väripoikkeamia, jotka häviävät näkyvistä maalaamalla tai värillisellä öljyllä öljyämällä. Osassa tuotteita on myö...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Aitaelementti Lehto OUTLET A13 1800x300/400 mm vinoristikko kuvaus

Nyt Tammiston Puun talouslaatuiset OUTLET-tuotteet shokkihintaan. Talouslaatuiset tuotteet ovat hieman harmaantuneita, sisältävät ns. väripoikkeamia, jotka häviävät näkyvistä maalaamalla tai värillisellä öljyllä öljyämällä. Osassa tuotteita on myös oksanpaikkoja, eivät käytössä juuri vaikuta. Tuotteilla ei palautus eikä vaihto-oikeutta.

Tammiston Puun Lehto-elementti on vinoristikollinen aitaelementti, joka soveltuu yläosaksi umpi- tai ristikkomalliselle aidalle. Puu on painekyllästettyä, suomalaista mäntyä. Kaarevan yläosaelementin koko on 1800x300/400 mm. Lehto-malliston vinoristikko-aitoja on saatavilla myös erikokoisina yläosina ja aitaelementteinä.

Aita helposti elementeistä

Tammiston Puun aitaelementeillä saat pihaasi toiveidesi mukaiset kehykset. Tolpilla ja tolpanhatuilla sekä yläosan koriste-elementeillä voit vaikuttaa aidan rakenteeseen ja kokonaiskorkeuteen. Pintakäsittelyllä viimeistelet aidan ulkoasun mieleiseksesi. Tonttien väliseksi raja-aidaksi voi riittää jo 60 cm korkuinen aita, näkösuojaksi tarvitaan 120 cm (istumakorkeus) tai 180 cm (seisomakorkeus) korkuinen aita.

Piharakennemallistossa paljon yhdistelymahdollisuuksia

Tammiston Puun piharakennemalliston osista voidaan yhdistellä ja koota yksilöllinen kokonaisuus erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Pienikokoisista elementeistä saat tyylikkäät aita- tai terassikokonaisuudet rivitalo- ja kaupunkipihoille ja vastaavasti suurikokoiset elementit voivat toimia näkösuojina tai jopa meluaitoina. Mallisto säilyy ajattomana ja uudet osat sopivat myös vanhojen osien jatkoksi.

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

Aitaelementti Lehto Outlet A13 1800x300/400 mm vinoristikko

  • Tuotemerkki: Tammiston Puu
  • Korkeus: 400 mm
  • Leveys: 1800 mm
  • Syvyys: 40 mm
  • Käyttötarkoitus: Aitaelementin yläosat
  • Riman leveys: 40 mm
  • Rimojen väli: 100 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Katsotuimmat tuotteet (10)