Aitaelementti Lehtoharju OUTLET A18 1800x800 mm pystylauta + vinoristikko

Nyt Talouslaatuiset OUTLET-erät shokkihintaan! ALE jopa -50%!
Tuotenumero: TAM-A18T
43,80 €
32,90
Säästät: 10,90 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nyt Talouslaatuiset OUTLET-erät shokkihintaan! ALE jopa -50%!

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 14,90€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset ovat 14,90 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-25%
JUURI NYT
TARJOUS
Kuvaus
Nyt Tammiston Puun talouslaatuiset OUTLET-tuotteet shokkihintaan. Talouslaatuiset tuotteet ovat hieman harmaantuneita, sisältävät ns. väripoikkeamia, jotka häviävät näkyvistä maalaamalla tai värillisellä öljyllä öljyämällä. Osassa tuotteita on myö...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Aitaelementti Lehtoharju OUTLET A18 1800x800 mm pystylauta + vinoristikko kuvaus

Nyt Tammiston Puun talouslaatuiset OUTLET-tuotteet shokkihintaan. Talouslaatuiset tuotteet ovat hieman harmaantuneita, sisältävät ns. väripoikkeamia, jotka häviävät näkyvistä maalaamalla tai värillisellä öljyllä öljyämällä. Osassa tuotteita on myös oksanpaikkoja, eivät käytössä juuri vaikuta. Tuotteilla ei palautus eikä vaihto-oikeutta.

Tammiston Puun Lehtoharju-aita on pystylaudoitettu aitaelementti, jossa on ristikkomallinen yläosa. Puu on painekyllästettyä, suomalaista mäntyä. Aitaelementin koko on 1800x800 mm. Halutessasi voit yhdistää aidan osaksi Lehto-malliston säleikköelementtejä.

Aita helposti elementeistä

Tammiston Puun aitaelementeillä saat pihaasi toiveidesi mukaiset kehykset. Tolpilla ja tolpanhatuilla sekä yläosan koriste-elementeillä voit vaikuttaa aidan rakenteeseen ja kokonaiskorkeuteen. Pintakäsittelyllä viimeistelet aidan ulkoasun mieleiseksesi. Tonttien väliseksi raja-aidaksi voi riittää jo 60 cm korkuinen aita, näkösuojaksi tarvitaan 120 cm (istumakorkeus) tai 180 cm (seisomakorkeus) korkuinen aita.

Piharakennemallistossa paljon yhdistelymahdollisuuksia

Tammiston Puun piharakennemalliston osista voidaan yhdistellä ja koota yksilöllinen kokonaisuus erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Pienikokoisista elementeistä saat tyylikkäät aita- tai terassikokonaisuudet rivitalo- ja kaupunkipihoille ja vastaavasti suurikokoiset elementit voivat toimia näkösuojina tai jopa meluaitoina. Mallisto säilyy ajattomana ja uudet osat sopivat myös vanhojen osien jatkoksi.

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

Aitaelementti Lehtoharju OUTLET A18 1800x800 mm pystylauta + vinoristikko

  • Tuotemerkki: Tammiston Puu
  • Korkeus: 800 mm
  • Leveys: 1800 mm
  • Syvyys: 40 mm
  • Käyttötarkoitus: Aidat

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)