Grilli Cobb Easy To Go

Tuotenumero: COBB900
119,00
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

Kuvaus
Cobb Easy To Go on kannettava grilli ja ruuanvalmistuslaite, jonka avulla valmistat retkieväät näppäräsi! Tämä kätevä Easy To Go-malli painaa vain 3,5 kg ja on vain 17,5 cm korkea. Grilli on valmis muutamassa minuutissa käyttämällä Cobbin omia bri...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Grilli Cobb Easy To Go kuvaus

Cobb Easy To Go on kannettava grilli ja ruuanvalmistuslaite, jonka avulla valmistat retkieväät näppäräsi! Tämä kätevä Easy To Go-malli painaa vain 3,5 kg ja on vain 17,5 cm korkea. Grilli on valmis muutamassa minuutissa käyttämällä Cobbin omia brikettejä ja voidaan helposti käyttää ruoanlaittoon jopa 6 henkilölle. Grilli levy on varustettu tarttumattomalla pinnoitteella ja se sopii erinomaisesti makkaroiden, pihvien, kyljyksien grillaukseen. Sisäkulhossa voi valmistaa perunoita ja vihanneksia samalla kun grillaat grillilevyllä – vaikka grilli on pieni, sillä on suuri kapasiteetti. Jos haluat myös savustaa, kypsentää hitaasti, leipoa ja keittää, voit aina kehittää Easy to go grillisi ulkokeittiöksi ostamalla kannen ja erilaisia lisävarusteita!

COBB-grilli on ainutlaatuinen keksintö, jonka juuret ovat Etelä-Afrikassa. Ideana oli tehokas, kannettava ja turvallinen grilli, joka toimisi optimaalisesti ja käyttäisi mahdollisimman vähän polttoainetta. Cobb-grillin keskellä on pieni, eristetty lämmönlähde, jota ympäröi paksu, eristetty astia. Vaikka grillin sisällä on 280-350°C, sitä on helppo siirrellä kylmien kylkiensä ansiosta.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)