Keraaminen grilli Kobe Kamado 18"

Tuotenumero: EDU72001
799,00
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 02.04.2018, josta alkaen toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 39 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

Kuvaus
Keraaminen Kamado grilli on näppärä käyttää ja taloudellinen valinta kesän grillijuhliin. Grillin jalusta on erittäin tukeva ja se helpottaa grillin liikutettavuutta paikasta toiseen. Grillin rakenne on jämerä ja se on luotu kestämään. Upotetut no...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Keraaminen grilli Kobe Kamado 18" kuvaus

Keraaminen Kamado grilli on näppärä käyttää ja taloudellinen valinta kesän grillijuhliin. Grillin jalusta on erittäin tukeva ja se helpottaa grillin liikutettavuutta paikasta toiseen. Grillin rakenne on jämerä ja se on luotu kestämään. Upotetut nostokahvan ja sivutasojen vanteet lisäävät grillin rakenteiden jämeryyttä entisestään. Tyylikkään mustassa grillissä on taitettavat sivutasot, jotka tuovat lisää pöytätasoa, tai tarvittaessa lisää tilaa grillin ympärille.

Kaunis keraaminen Kobe Kamado grilli sopii mitoiltaan ja ulkonäöltään kaikille pihamaille ja myös mökille. Helppokäyttöinen ja nopeasti liikuteltava grilli tuo uudenlaista helppoutta grillaukseen ja saat illanistujaiset sujumaan saumattomasti ja turvallisesti. Grillissä on myös kätevä lämpömittari sekä säätöasteikko. Grilli pysyy jykevästi paikoillaan, eikä erillisiä lisätukia tarvita.

Keraamisessa Kobe grillissä on näyttävät rosteriset vanteet. Grillin kansi avautuu ja sulkeutuu pienen jousen avulla pehmeästi ja turvallisesti. Grillin ilmanottoaukoista luet astenumerot ja arvioit sen avoimuuden helpommin. Kobe grillissä yhdistyvät kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita tarvitset onnistuaksesi tämän, ja tulevien kesien illanistujaisissa. Ihastu helppokäyttöiseen keraamiseen grilliin ja tee siitä tuhansien grillimestarien tavoin ehdoton kesän suosikki.

Keraaminen grilli Kobe Kamado 18"

  • Halkaisija: 54 cm
  • Sisäreunat 49,5 cm
  • Paksuus 22 mm
  • Syvyys: 49 cm
  • Leveys: 30 cm
  • Huopatiiviste
  • 4 pyörää
  • Takuu: 2 vuotta
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)