Keraaminen grilli Kobe Kamado 21" Grande

Tuotenumero: EDU72002
899,00
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 02.04.2018, josta alkaen toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 39 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

Kuvaus
Koben keraaminen Grande -mallinen grilli on jo monen grillaajan varma valinta ja ehdoton suosikki. Grillissä yhdistyvät toimivuus, esteettisyys sekä sopiva laatu/hinta -suhde. Koben grilli on rakenteeltaan erittäin jykevä ja se kestää kovassakin k...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Keraaminen grilli Kobe Kamado 21" Grande kuvaus

Koben keraaminen Grande -mallinen grilli on jo monen grillaajan varma valinta ja ehdoton suosikki. Grillissä yhdistyvät toimivuus, esteettisyys sekä sopiva laatu/hinta -suhde. Koben grilli on rakenteeltaan erittäin jykevä ja se kestää kovassakin käytössä vuosikausia. Keraaminen vuoraus varastoi lämpöä ja valmistat herkulliset pihvit hiiltä säästäen. Koben jalusta on tukeva, eikä erillisiä tukia tarvita, koska grilli on turvallinen ja sitä on helppo liikuttaa.

Koben tyylikkään musta grilli sopii kotipihamaalle tai mökkipihaan sen kauniin yksinkertaisen ulkonäön ansiosta. Grilli on miellyttävä silmälle ja se on helppo varastoida kompaktin kokonsa ansiosta. Grillissä on taitettavat sivutasot joiden avulla säätelet tarvittavaa pöytätilaa ja liikkuvuutta grillin ympärillä käytön aikana. Grillissä on myös lämpömittari, säätöasteikko ja rosteriritilä. Liikkuvuutta helpottavat entisestään neljä jalustassa olevaa pyörää.

Hanki Koben keraaminen Grande grilli ja olet tämän kesän grillijuhlien ehdoton kunkku. Pihvit ja ribsit valmistuvat nopeasti tehokkaassa grillissä ja säästät silti grillihiiliä Koben ennätysmäisen lämmöneristyksen ansiosta. Koben kanssa et voi epäonnistua. Ilahduta perhettäsi ja ystäviäsi iloisilla grillijuhlilla vaikka kesän jokaisena iltana.

Keraaminen grilli Kobe Kamado 21" Grande

  • Pinta-ala 21"
  • Halkaisija: 55 cm
  • Maksimilämpötila 315 astetta
  • Takuu: 2 vuotta
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)