Grilli Cobb Premier Gas

Tuotenumero: COBB700
249,00
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

Kuvaus
Kompakti kaasugrilli ruuan valmistukseen ulkotiloissa paikasta riippumatta! Tämä malli on erittäin taloudellinen – se toimii yhdellä kaasusäiliöllä noin 3 tuntia. Cobb Gas on kannettava ulkona käytettävä ruoanvalmistuslaite. Gas Cobbin kanssa voit...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Grilli Cobb Premier Gas kuvaus

Kompakti kaasugrilli ruuan valmistukseen ulkotiloissa paikasta riippumatta! Tämä malli on erittäin taloudellinen – se toimii yhdellä kaasusäiliöllä noin 3 tuntia. Cobb Gas on kannettava ulkona käytettävä ruoanvalmistuslaite. Gas Cobbin kanssa voit grillata, paistaa, paahtaa ja leipoa. Voit valmistaa mitä vaan, missä vaan ja milloin vaan. Yhteensopiva kaikkien Cobb Premier tarvikkeiden kanssa.

COBB-grilli on ainutlaatuinen keksintö, jonka juuret ovat Etelä-Afrikassa. Ideana oli tehokas, kannettava ja turvallinen grilli, joka toimisi optimaalisesti ja käyttäisi mahdollisimman vähän polttoainetta. Cobb-grillin keskellä on pieni, eristetty lämmönlähde, jota ympäröi paksu, eristetty astia. Vaikka grillin sisällä on 280-350°C, sitä on helppo siirrellä kylmien kylkiensä ansiosta.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)