Kaasugrilli Kobe Chili, 3 poltinta, punainen

Tuotenumero: EDU72311
389,00
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 02.04.2018, josta alkaen toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 39 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

Kuvaus
Koben chilinpunainen kaasugrilli on laadukas ja kaunis grilli, joka kestää vuosikaudet ahkeraakin käyttöä. Grillin pulverimaalattu teräsrunko on tehty kestämään ja grilliä liikutat helposti sen alla olevien neljän pyörän avulla. Grillissä on kolme...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kaasugrilli Kobe Chili, 3 poltinta, punainen kuvaus

Koben chilinpunainen kaasugrilli on laadukas ja kaunis grilli, joka kestää vuosikaudet ahkeraakin käyttöä. Grillin pulverimaalattu teräsrunko on tehty kestämään ja grilliä liikutat helposti sen alla olevien neljän pyörän avulla. Grillissä on kolme rosteripoltinta ja 60 x 42 cm valurautaista grillausalaa. Näppärässä Kobe grillissä on myös rosterinen lämpöhylly ja posliiniemaloidut lämmönjakolevyt.

Tuo grillijuhliisi varmaa toimivuutta ja kestävää laatua. Kauniin punainen Kobe grilli palvelee sinua vuosikaudet tehden sinusta grillijuhlien kuninkaallisen. Paista pihvit nopeasti helposti putsattavalla valuraudalla. Monipuolinen ja käyttövalmis grilli lähetetään sinulle ritilän ja parilan kera. Ihastu uuden Kobe grillisi toimivuuteen ja esteettisyyteen jo tänä kesänä.

Kaasugrillillä valmistat kaiken grillattavan ruoan nopeasti ja vaivatta, kun grillissäsi on kolme poltinta. Kobe kaasugrilli on ehdoton apulainen niin mökillä, kuin kotipihallakin. Laadukas grilli takaa nopean valmistuksen lisäksi helpon putsattavuuden ja vuosia kestävän käytettävyyden. Ole grillijuhliesi kunkku ja hanki Koben chilinpunainen grilli pihamaallesi jo ennen kesähelteitä.

Kaasugrilli Kobe Chili, 3 poltinta, punainen

  • Leveys: 122, Korkeus: 112, Syvyys: 59 cm
  • Tuplakansi lämpömittarilla
  • Grillauspinta-ala 60 x 42 cm
  • 3 poltinta
  • Paino 36 kg
  • Teho: 11 kW
  • 4 pyörää
  • Takuu: 2 vuotta
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)