Pizzakivi 420/480, Outdoorchef

Tuotenumero: ODC-18-211-94
69,90
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

Kuvaus
Outdoorchef-pizzakivellä valmistat ja paistat maukkaat rapeapohjaiset pizzat omassa grillissäsi. Herkuttele itse tai yllätä vieraasi itse tehdyllä grillipizzalla, joka suorastaan vie kielen mennessään. Pizzan paistoalustan kivinen pinta poistaa ko...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pizzakivi 420/480, Outdoorchef kuvaus

Outdoorchef-pizzakivellä valmistat ja paistat maukkaat rapeapohjaiset pizzat omassa grillissäsi. Herkuttele itse tai yllätä vieraasi itse tehdyllä grillipizzalla, joka suorastaan vie kielen mennessään. Pizzan paistoalustan kivinen pinta poistaa kosteuden paistopinnasta, jonka ansiosta pohja pysyy rapeana ja täytteet mehukkaina. Pizzakiven runko-osa sekä käyttöä helpottavat kahvat on ruostumatonta terästä. Kahvojen ansiosta pizzakiveä on helppo siirtää ja nostella. Paistokivi on mitoitettu yhteensopivaksi Outdoorchef 420 ja 480 -pallogrilleihin.

Maistuvien pizzojen lisäksi kivialustalla voit kypsentää myös muut leivonnaiset, aina rapeapintaisesta tuoreesta leivästä pikkuleipiin. Käytön jälkeen anna pizzakiven jäähtyä, jonka jälkeen voit harjata tai kaapia kivipinnan puhtaaksi. Vältä pizzakiven pesemistä juoksevan veden alla.

Pizzakivi 420/480, Outdoorchef

  • Tuotemerkki: Outdoorchef
  • Korkeus: 17.00 mm
  • Halkasija: 325 mm
  • Huokoinen pinta imee kosteutta taikinasta tuottaen maistuvan rapean pinnan
  • Ruostumaton teräs runko
  • Ergonomiset kahvat
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot

Myydyimmät tuotteet (10)