Lämpöistuin Huussikka, musta

Tuotenumero: BLN70575600
17,95 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 19,00 € (erillisrahtituote)

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Biolan Oy on suomalainen kasvualustoja, lannoitteita, maanparannusaineita ja ympäristötuotteita valmistava, kehittävä ja markkinoiva yritys. Yritys on mukana myös asumis- ym. jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen sekä ympäristöä säästävien ja suoj...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Lämpöistuin Huussikka, musta kuvaus

Biolan Oy on suomalainen kasvualustoja, lannoitteita, maanparannusaineita ja ympäristötuotteita valmistava, kehittävä ja markkinoiva yritys. Yritys on mukana myös asumis- ym. jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen sekä ympäristöä säästävien ja suojelevien tuotteiden ja tekniikan kehittämisessä.

Luonnonvarojen haaskaus ja toisaalta valistuneen kuluttajakunnan kasvavat vaatimukset puhtaammista puutarhatuotteista olivat tekijöitä, jotka osaltaan johtivat Biolan Oy:n perustamiseen vuonna 1974. Yhtiö perustettiin H. Kariniemi Ky:n sisaryhtiöksi tilanteessa, jolloin voimakkaasti lisääntyvästä broilerituotannosta syntyvä arvokas lannoiteraaka-aine jäi hyödyntämättä ja samanaikaisesti tuotiin maahamme luonnonlannoitteita ulkomailta. Tänään Biolan Oy on useita erilaisia tuotteita eri käyttötarkoituksiin markkinoiva yritys.

Huussikka lämpöistuin on kotimainen huussin lämpöistuin. Se sopii muotoilultaan erityisesti Biolan Kompostikäymälään, mutta tuo mukavuutta myös tavallisiin huusseihin. Huussikka on valmistettu hygieenisestä kestävästä polypropeenimuovista. Vaahdotettu joustava materiaali ei murru käytössä eikä ime kosteutta. Huussikka on erittäin mukava ja lämmin istua ja sen voi puhdistaa kaikilla yleisimmillä kodin puhdistusaineilla.

Lämpöistuin Huussikka

 • Biolan -tuotekoodi: 70572400
 • Biolan kompostikäymälään Huussikka kiinnittyy istuinrenkaassa olevan kiinnitysreunuksen avulla. Tarvittaessa voit varmistaa kiinnipysymisen kaksipuolisella teipillä.
 • Huussikan kannessa on pieni reikä, johon voit pujottaa kiinnitysnarun.
 • Mikäli asennat huussikan jo olemassa olevaan aukkoon, leikkaa tarvittaessa istuinrenkaan kiinnitysreunus pois ja kiinnitä Huussikka kaksipuolisella teipillä.
 • Perinteiseen lautakanteen saat sahattua juuri Huussikalle sopivan aukon käyttämällä mallina pakkauksen takaosaa. Kiinnitys tapahtuu Huussikan istuinrenkaassa olevan kiinnitysreunuksen avulla. Tarvittaessa voit varmistaa kiinnipysymisen kaksipuolisen teipin avulla.
 • Arvostelut
  1
  Kysymykset ja vastaukset
  1