Naturum-kuivike, 10l

Tuotenumero: BLN70562200
28,95 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 19,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Biolan Oy on suomalainen kasvualustoja, lannoitteita, maanparannusaineita ja ympäristötuotteita valmistava, kehittävä ja markkinoiva yritys. Yritys on mukana myös asumis- ym. jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen sekä ympäristöä säästävien ja suoj...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Naturum-kuivike, 10l kuvaus

Biolan Oy on suomalainen kasvualustoja, lannoitteita, maanparannusaineita ja ympäristötuotteita valmistava, kehittävä ja markkinoiva yritys. Yritys on mukana myös asumis- ym. jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen sekä ympäristöä säästävien ja suojelevien tuotteiden ja tekniikan kehittämisessä.

Luonnonvarojen haaskaus ja toisaalta valistuneen kuluttajakunnan kasvavat vaatimukset puhtaammista puutarhatuotteista olivat tekijöitä, jotka osaltaan johtivat Biolan Oy:n perustamiseen vuonna 1974. Yhtiö perustettiin H. Kariniemi Ky:n sisaryhtiöksi tilanteessa, jolloin voimakkaasti lisääntyvästä broilerituotannosta syntyvä arvokas lannoiteraaka-aine jäi hyödyntämättä ja samanaikaisesti tuotiin maahamme luonnonlannoitteita ulkomailta. Tänään Biolan Oy on useita erilaisia tuotteita eri käyttötarkoituksiin markkinoiva yritys.

Naturum seosaineen ominaisuudet tukevat Naturum käymälän toimintaa ja parantavat sen käyttömukavuutta. Rakeistetun koostumuksen ansiosta Naturum seosaineen lisääminen käymälän kompostiin on siistiä ja tarvittava kuivikkeen määrä on noin puolet Naturumissa tavallisesti kuivikkeena käytetyn perusturpeen määrästä. Seosaineen karkea rakenne pitää kompostimassan ilmavana ja kompostoituminen tehostuu. Tuotteen raaka-aineet on valittu niin, että ne tehostavat kompostin lämpötiloja. Päivittäisessä käytössä Naturum seosainetta lisätään käymälän kompostiin noin ½;; litraa viikossa henkeä kohden. Koko kuivikeannos voidaan lisätä kompostiin kerran viikossa. Jos komposti vaikuttaa liian kuivalta, voidaan sitä tarpeen mukaan kastella vedellä. Tuote hajoaa kompostissa.

Naturum-kuivike

  • Pakkauskoko: 10 l

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset