Muovinen reunatuki, pituus 2440mm, 2kpl

Tuotenumero: BEN2935100

Lisää kuvia

58,00  / pak(2kpl)
TAI

Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää 02.04.2018, josta alkaen toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 18,00 €

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Benders on valmistanut kilpailukykyisiä ja huippulaadukkaita tuotteita asunto- ja piharakentamiseen jo yli 50 vuotta. Ruotsalainen perheyritys sijoittaa voittovaransa tuotekehitykseen ja uusiin tehtaisiin, joilla Bendersin jatkuva kehitys ja ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Muovinen reunatuki, pituus 2440mm, 2kpl kuvaus

Benders on valmistanut kilpailukykyisiä ja huippulaadukkaita tuotteita asunto- ja piharakentamiseen jo yli 50 vuotta. Ruotsalainen perheyritys sijoittaa voittovaransa tuotekehitykseen ja uusiin tehtaisiin, joilla Bendersin jatkuva kehitys ja kasvu taataan myös tulevina vuosina. Tälläkin hetkellä Bendersin tehtaat tuottavat päivittäin kattotiiliä n. 250 omakotitalon tarpeisiin sekä n. 12 500m² pihakiviä monenlaisiin käyttökohteisiin.

Joustavalla Bender-reunatuella erottelet kätevästi nurmikon, kukkapenkit, polut ja käytävät. Reunatuki on suora, mutta sitä voidaan taivuttaa kumpaankin suuntaan ja muotoilla kaarevaksi, kun takareuna leikataan poikki. Tuki asennetaan helposti naulaamalla se kiinni maapohjaan. Paketissa on kaksi reunatukea ja 16 kpl maapiikkejä, joiden koko on 8 x 300 mm.

Muovinen reunatuki

  • Pituus: 2440mm
  • Pakkauksessa 2kpl reunatukia, 16kpltta maapiikkejä
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)