Hiekoitin

Tuotenumero: MIKHIE35
225,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00 €

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Suomalaisia Mikko tuotteita valmistava perheyritys on perustettu vuonna 1980 ja tuotteita viedään paljon myös ulkomaille. Tuotteista n. 90% valmistetaan omissa tuotantotiloissa jolloin laadun tarkkailu ja tuotekehittely voidaan toteuttaa parhaiten...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Hiekoitin kuvaus

Suomalaisia Mikko tuotteita valmistava perheyritys on perustettu vuonna 1980 ja tuotteita viedään paljon myös ulkomaille. Tuotteista n. 90% valmistetaan omissa tuotantotiloissa jolloin laadun tarkkailu ja tuotekehittely voidaan toteuttaa parhaiten. Tuotteiden osien valmistuksessa ja kokoonpanovaiheessa ovat käytössä automatisoidut koneet. Kolien muoviosien valmistus tapahtuu nykyaikaisella robottisolulla. Kaikki muoviosat on valmistettu täysin kierrätyskelpoisesta HD-polyeteeni muovista.

Korkealaatuiset MIKKO-tuotteet sopivat koko perheen käyttöön keveytensä ja käytännöllisyytensä ansiosta.

Hiekoittimen toiminta perustuu kulmikkaan pyörän aiheuttamaan tärinään, joka saa hiekoitusmurskeen tulemaan ulos säiliön pohjan reikien kautta. Sulkuläpällä voidaan säätää reikien kokoa tai sulkea ne kokonaan. Paras hiekoitustulos saadaan käyttämällä 3 - 6 mm sepeliä mutta muitakin materiaaleja voidaan käyttää. Säiliö ja sen kansi on valmistettu HD-PE -muovista. Hiekoitin toimitetaan laatikkoon pakattuna.

Hiekoitin

  • Työleveys: 60cm
  • Paino: 6,6kg

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)