Grillikatos Poutapilvi 8-kulmainen (9,5m²)

Tuotenumero: JTPOUTA8K

Lisää kuvia

ALE!
-30%
ALE
3 848,00 €
2 695,00 
Säästät: 1 153,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 270,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Jalotakan pihapiirituotteiden valikoimasta löydät sopivan huvi- tai grillimajan pihaasi, joko varustettuna kesäkeittiöllä tai ilman. Rauhoitu ja nauti. Poutapilvi tarjoaa raikkaan ja tunnelmallisen seurustelupaikan. Poutapilvi sopii myös erinoma...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Grillikatos Poutapilvi 8-kulmainen (9,5m²) kuvaus

Jalotakan pihapiirituotteiden valikoimasta löydät sopivan huvi- tai grillimajan pihaasi, joko varustettuna kesäkeittiöllä tai ilman.

Rauhoitu ja nauti.

Poutapilvi tarjoaa raikkaan ja tunnelmallisen seurustelupaikan. Poutapilvi sopii myös erinomaisesti omakotitalon pihapiiriin.

Poutapilvi on suunniteltu erityisesti paikkoihin, joissa katoksilta vaaditaan erityisen lujia rakenneratkaisuja, muun muassa puistot, uimarannat, lasten leikkipaikat, leirintäalueet ja moottoriteiden levähdyspaikat. Pyöreiden ja koristeellisten muotojen ja matalan seinärakenteen ansiosta grillikatos soveltuu hyvin myös pihapiiriin.

Poutapilven tolpat on valmistettu 120 x 90 mm liimatusta puusta, seinät on höylättyä 90 x 25 mm puuta ja koko lattiarakenne paksua painekyllästettyä puuta. Toimituspaketti sisältää puuvalmiit elementit, kiinnitysruuvit, räystäspellit ja kateaineen.

Grillikatos Poutapilvi 8-kulmainen

  • Pinta-ala: n. 9,5 m²
  • Mitat: Halkaisija n. 3600mm kulmasta kulmaan tai 3330 mm sivusta sivuun. Korkeus n. 2600 mm. Katso mittapiirros.
  • Poutapilven tolpat on valmistettu 120 x 90 mm liimatusta puusta, seinät on höylättyä 90 x 25 mm puuta ja koko lattiarakenne paksua painekyllästettyä puuta.
  • Toimituspaketti sisältää puuvalmiit elementit, kiinnitysruuvit, räystäspellit ja kateaineen.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset