Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Pyöräkatokset

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Pyöräkatokset

Pyöräkatoksessa säilytät pyörät aina suojassa vedeltä, tuulelta ja lumelta. Näppärä polkupyöräkatos toimii myös hyvin muiden tavaroiden, kuten lelujen, lastenvaunujen ja puutarhatyökalujen tilapäiseen säilyttämiseen. Monipuolisesta, avoimesta vajasta voi olla apua myös polttopuiden varastoinnissa. Meiltä löydät tyylikkäät ja kestävät katokset niin harjamallisena kuin pulpettikatolla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi nopeasti ja näppärästi netistä.

Säilytä pyörät kätevässä katoksessa

Kun polkupyörä on käytössä paljon, ihanteellinen tapa sen säilyttämiseen on kätevä katos. Sieltä nappaat fillarin alle hetkessä. Arki on mukavaa ja sujuvaa, kun satula on kuiva eikä pyörän tarvitse pelätä vahingoittuvan huonollakaan säällä. Itse koottava pyöräkatos on myös hinnaltaan edullinen vaihtoehto pyöräilyn ystävälle. Valikoimamme tuotteet toimitetaan puuvalmiina tavarana, joten voit valita maalin ja pintavärin mielesi mukaan. Huomioi myös, että toimitus sisältää vain puutavaran. Muun tarvittavan, eli perustus- ja kattomateriaalit sekä kiinnikkeet, liität kuitenkin näppärästi samaan tilaukseen. Onko tarpeesi katos yhdelle, kahdelle vai useammalle pyörälle? Vertaile tuotteita ja hanki laatua arkeesi jo tänään.

Helposti asennettava katos kotinikkarille

Jos pidät itse tekemisestä, tämä tuote miellyttää sinua varmasti. Pääset nimittäin luomaan kokonaisuuden alusta loppuun asti. Rakentamisessa tarvittavat rakennekuvat voit ladata kätevästi suoraan nettisivuiltamme tuotetiedoista. Kun toimitus saapuu nopeasti suoraan rakennuskohteeseen, voit aloittaa pystyttämisen heti. Tarjolla on niin harjakattoisia kuin pulpettimallisia pyöräkatoksia. Valitse nyt mieleisesi vaihtoehto ja tilaa kestävää laatua kotipihaasi aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16