Katokset

Voit suojata sisäänkäyntiä hankkimalla ulko-oven päälle asennettavan katoksen. Myös lämpöpumppu säilyy lumelta ja sateelta suojassa, kun hankit sen päälle asennettavan katoksen. Netraudan valikoimasta löydät kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistetut katokset, jotka ostat kätevästi netistä postitoimituksella. Katos on helppo kiinnittää seinään. Tutustu valikoimaamme ja hanki ulko-oven ja lämpöpumpun päälle asennettava katos huippuedulliseen hintaan!

Laadukkaat katokset ulko-oven ja lämpöpumpun päälle

Meiltä hankit kotiisi laadukkaat ulkokäyttöön soveltuvat katokset. Ulko-oven päälle kiinnitettävä katos suojaa sisääntulijaa vesisateelta. Alumiinista valmistettu laadukas katos on helppo kiinnittää seinään ruuveilla, joten voit kätevästi laittaa sen itse paikoilleen. Voit maalata katoksen talon väritykseen sopivaksi, jolloin katos muodostaa talon kanssa tyylikkään kokonaisuuden. Lämpöpumpun päälle on myös hyvä asentaa katos, koska se suojaa pumppua vedeltä ja lumelta. Lämpöpumpun päälle ei myöskään kerry yhtä paljon jäätä, kun se suojataan katoksella. Tämä puolestaan säästää energiaa. Valikoimaamme kuuluva laadukkaista materiaaleista valmistettu katos kestää kovia sääolosuhteita pitkään. Ulkokäyttöön soveltuvien katosten lisäksi löydät meiltä myös muut laadukkaat pihatarvikkeet, kuten halkokatokset, kevyt- ja kestopeitteet ja roska-astiat. Tilaa kotiisi laadukas katos jo tänään!

Valikoimastamme korkealaatuisista materiaaleista valmistetut katokset

Valikoimastamme tilaat kotiisi korkealaatuisista materiaaleista valmistetut ulkokäyttöön tarkoitetut katokset, jotka kestävät Suomen sääolosuhteita erinomaisesti. Meiltä tilaat katoksen, joka on helppo ja nopea kiinnittää seinälle ihan itsekin. Voit hankkia meiltä esimerkiksi ulko-oven päälle laitettavan katoksen, joka suojaa kotisi sisäänkäyntiä vesi- ja lumisateelta. Jos kotonasi on lämpöpumppu, kannattaa senkin päälle hankkia katos, sillä katos suojaa pumppua vedeltä ja lumelta ja vähentää pumpun päälle kertyvän jään määrää. Valikoimastamme löytyvät katokset ovat tyylikkäitä, joten voit huoletta asentaa ne seinälle. Meiltä hankit pihallesi myös laadukkaat piharakennukset, kuten grillikatokset ja huvimajat, jätekatokset, kellarit, leikkimökit, moduulimökit, pihasaunat, varastot ja vajat. Tule tutustumaan verkkomyymälän kattavaan valikoimaan jo tänään. Hanki kotiisi kestävä ja laadukas katos sekä tyylikkäät piharakennukset helposti ja edullisesti!

Laskeva

2 Nimike(ttä)

Laskeva

2 Nimike(ttä)