Varax Keinut

Suomen kesää ei voita mikään, sen tietävät kaikki suomalaiset. Kesästä kannattaakin ottaa kaikki irti ulkoilemalla runsaasti. Aina ei kuitenkaan ole energiaa lähteä omaa pihaa kauemmas, mutta silloinkin suvesta nauttiminen onnistuu mainiosti vaikkapa pihakeinussa kiikkuen. Toimiva piha muodostuu viihtyisästä ja tarkoitukseen sopivasta ympäristöstä sekä sopivista pihakalusteista. Jos pihaltasi puuttuu keinu, kannattaa tutustua Varax-pihakeinujen valikoimaan! Netraudan Varax-keinujen tarjonnasta löytyy varmasti sopiva keinu pihalle tai miksei jopa isommalle parvekkeelle. Tilaa jo tänään, jotta pääset keinuttelemaan pian!

Varax ponnistaa Suomesta

Varax Productions on ollut toiminnassa jo lähes 70 vuoden ajan. Yritys on erikoistunut erilaisten metallituotteiden valmistamiseen. Yritys toimii Pohjanmaalla. Varax Productions palvelee kaikissa metalliteollisuuden alihankintatarpeissa. Varax Living puolestaan käyttää metalliosaamista hyväkseen tuottaessaan markkinoille kotimaisia tuotteita koteihin, puutarhoihin ja pihoihin. Varax Livingin tavoitteena on toimia tuotteidensa kautta saumattomana osan sujuvaa arkea.

Keinut yhdelle tai useammalle

Varax-keinujen valikoimassa on sekä perinteisiä kahden- ja kolmenistuttavia keinuja että kompaktimpia malleja, joissa keinuttelee mukavasti yksi henkilö. Pienen keinun saa sopimaan pihalle silloinkin, kun tilaa on vähemmän. Suurimmassa osassa Varax-keinumalleista on katos, joka suojaa paahteelta ja tarvittaessa kevyeltä tihkultakin. Katoksen voi ostaa myös erikseen. Keinuihin on tarjolla myös erilaisia pehmusteita, joilla viimeistelet rentouttavan keinuhetken. Erikseen myytävä suojahuppu puolestaan suojaa keinua säiden vaihteluilta. Tutustu Varax-keinujen valikoimaan Netraudassa ja tilaa suosikkisi – tietenkin aina edulliseen hintaan!

Selaa

Valitut rajaukset

  1. Tuotemerkki: Poista tämä Varax

Laskeva

34 Nimike(ttä)

Laskeva

34 Nimike(ttä)

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18