Säkkituoli Season Star, kuppi-istuimen muotoinen, pinkki/tummanharmaa

Tuotenumero: FIF506614
133,00 €
113,00 €
TAI
Tarjous voimassa 31.1.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: 2-5 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 39,00€

Erillisrahti - Toimituskustannukset 39 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.

ALE!
ALE!
-15%
31.1. asti
TARJOUS

Lisää kuvia

Kuvaus

Tuotteen Säkkituoli Season Star, kuppi-istuimen muotoinen, pinkki/tummanharmaa kuvaus

Kuppi-istuimenmuotoinen Season säkkituoli Star on esteettisesti viehättävä ja mukava säkkituoli. Seasonin Star on kauniin pinkin ja tummanharmaan värinen. Tuoli muovaantuu istujalleen sopivaksi tehden siitä erityisen mukavan leposijan. Säkkituolin päällinen on polyesteriä, joka tekee tuolista kestävän ja helposti puhdistettavan. Seasonin Star säkkituolia voit käyttää sisällä olohuoneessa tai lastenhuoneessa ja se soveltuu myös ulkokäyttöön. Sisusta terassisi modernilla tavalla tänä kesänä ja hanki kauniit Star säkkituolit myös parvekkeelle. Miksi puutarhatuolin täytyisi olla muovinen? Päästä kekseliäisyytesi valloilleen ja sisusta sisä- ja ulkotilat kivoilla Seasonin Star säkkituoleilla.

Kuppi-istuimenmuotoinen säkkituoli Star on esteettisesti viehättävä ja mukava säkkituoli. Seasonin Star on kauniin pinkin ja tummanharmaan värinen. Tuoli muovaantuu istujalleen sopivaksi tehden siitä erityisen mukavan leposijan. Säkkituolin päällinen on polyesteriä, joka tekee tuolista kestävän ja helposti puhdistettavan.

Seasonin Star säkkituolia voit käyttää sisällä olohuoneessa tai lastenhuoneessa ja se soveltuu myös ulkokäyttöön. Sisusta terassisi modernilla tavalla tänä kesänä ja hanki kauniit Star säkkituolit myös parvekkeelle. Miksi puutarhatuolin täytyisi olla muovinen? Päästä kekseliäisyytesi valloilleen ja sisusta sisä- ja ulkotilat kivoilla Seasonin Star säkkituoleilla.

Säkkituoli Season Star, kuppi-istuimen muotoinen, pinkki/tummanharmaa

  • Tuotemerkki: Season
  • Season-tuotenumero: 506614
  • Mitat: L 85 x S 80 x K 90 cm
  • Tilavuus: 615 l
  • Päällinen: Polyester
  • Sisus: Eps-granulaatti - 300 l
  • Väri: Pinkki/tummanharmaa

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset