Pöytä Cecilia, 100x165cm, harmaa

Tuotenumero: HS12285
ALE!
-31%
JUURI NYT
TARJOUS
388,50 €
269,90 
Säästät: 118,60 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja ja alansa markkinajohtaja. Tämä perinteitä vaaliva yritys on perustettu vuonna 1929 ja se on ollut jo kauan merkittävä edelläkävijä pohjoismaiden pihojen sisustamisessa. Valikoimaan...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pöytä Cecilia, 100x165cm, harmaa kuvaus

Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja ja alansa markkinajohtaja. Tämä perinteitä vaaliva yritys on perustettu vuonna 1929 ja se on ollut jo kauan merkittävä edelläkävijä pohjoismaiden pihojen sisustamisessa. Valikoimaan kuuluvat puu-, rottinki-, polyrottinki- ja metallikalusteet jotka Netrauta toimittaa suoraan asiakkaiden kotipihaan Ruotsista. Kalustevalikoimasta löydät perinteisten ruokaryhmien ja lepotuolien lisäksi huvimajat sekä aurinkovarjot.

Kaikki Hillerstorpin valmistavat kalusteet kantavat FSC- sertifikaattia. FSC-sertifikaatti osoittaa, että tuotteen materiaaliin on käytetty puuta, joka on peräisin ekologisesti, eettisesti ja sosiaalisesti hyvin hoidetuista metsistä. Merkin käyttö myös tukee vastuullista metsänhoitoa.

Pöytä Cecilia, 100x165cm, harmaa

  • Puinen ruokapöytä
  • Harmaaksi petsattua mäntyä
  • Mitat (LxPxK): 100x165x72 cm
  • Lisävarusteena saatavana jatkopala - pituus jatkopalan kanssa 225 cm, kahden jatkopalan kanssa 285 cm (jatkopala ei sisälly toimitukseen)

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)