Pöytäryhmät

Pöytäryhmän ääressä on mukava viettää aikaa kesäisin perheen ja ystävien kanssa. Pöytäryhmiä voi sijoittaa helposti niin parvekkeelle, terassille kuin vaikkapa nurmikollekin. Netraudan pöytäryhmien valikoima sisältää runsaasti eri kokoisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja laadukkaita ja tyylikkäitä pöytäryhmiä, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Löydä siis valikoimastamme upeat pöytäryhmät ja tilaa omasi, jotta voit nauttia miellyttävistä kesäpäivistä tyylikkään pöytäryhmän ääressä!

Korkealaatuiset pöytäryhmät pihalle ja terassille

Laadukkaasta valikoimastamme hankit helposti juuri sinun parvekkeellesi, terassillesi ja pihallesi parhaimmat pöytäryhmät. Valikoimamme sisältää todella kattavan valikoiman eri tyylisiä, niin suuria kuin pieniäkin pöytäryhmiä, joten löydät varmasti juuri oikeankokoisen kalusteryhmän. Meillä on myös tarjolla erilaisista materiaaleista, kuten metallista, puusta, muovista sekä polyrottingista valmistettuja näyttäviä pöytäryhmiä. Lisäksi olemme varanneet valikoimaamme eri värisiä pöytäryhmiä. Voit valita esimerkiksi trendikkään mustan, klassisen valkoisen tai puun värisen pöytäryhmän. Osa pöytäryhmistämme on täysin huoltovapaita, joten jos haluat helppohoitoisen ryhmän, kannattaa sinun valita huoltovapaamateriaali. Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät ja laadukkaat aurinkovarjot ja markiisit pöytäryhmän ylle varjoa tuomaan. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja hanki pihallesi upea ja laadukas pöytäryhmä ja siihen sopiva aurinkovarjo.

Valikoimamme pöytäryhmät on valmistettu laadukkaista materiaaleista

Meiltä löydät erilaisista materiaaleista valmistetut tyylikkäät pöytäryhmät. Voit valita oman makusi mukaan esimerkiksi perinteisen puusta valmistetun pöytäryhmän tai vaikkapa huoltovapaan muovista tai polyrottingista valmistetun pöytäryhmän. Kaikki valikoimaamme kuuluvat ryhmät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten ne kestävät kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita. Kun valitset pöytäryhmää, huomioi ainakin pöytäryhmän koko sekä kalusteiden materiaali ja hoito. Voit sijoittaa pihallesi useita pöytäryhmiä. Valitse esimerkiksi yksi isompi pöytäryhmä ruokailua varten ja pienempiä ryhmiä, jotka voit sijoitella pihalle vaikkapa puiden viihtyisiä kahvihetkiä varten. Meiltä löydät pihallesi myös laadukkaat ja upeat grillit ja savustimet, joilla loihdit maittavat kesäherkut. Tilaa valikoimastamme laadukas pöytäryhmä ja muut tarvikkeet miellyttäviä kesäpäiviä varten vaikka jo tänään.

Laskeva

1-100 / 124

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-100 / 124

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18