Ruokailuryhmä Atlanta 6:lle 6 Säätötuolia

Tuotenumero: BYT134415

Lisää kuvia

ALE!
-9%
ALE
2 095,00 €
1 915,00 
Säästät: 180,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-3 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00 € (erillisrahtituote)

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Ruokailuryhmään sisältyy ylellinen ruotsalaisesta lämpökäsitellystä saarnipuusta valmistettu ruokapöytä ja mustasta polyrottingista valmistetut säädettävät nojatuolit. Pöytä on tukevarakenteinen ja korkealaatuinen, joten se pärjää pohjoismaisessa ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ruokailuryhmä Atlanta 6:lle 6 Säätötuolia kuvaus

Ruokailuryhmään sisältyy ylellinen ruotsalaisesta lämpökäsitellystä saarnipuusta valmistettu ruokapöytä ja mustasta polyrottingista valmistetut säädettävät nojatuolit. Pöytä on tukevarakenteinen ja korkealaatuinen, joten se pärjää pohjoismaisessa ilmastossa ongelmitta. Oikein hoidettuna pöytä kestää käytössä vuosia. Nojatuolit ovat säädettäviä, joten ne ovat erittäin mukavat istua sekä ruokaillessa, että aurinkoa ottamassa. Täydennä nojatuolit istuinpehmusteilla lisämukavuuden tuomiseksi. Pöytä on pidennettävä kahdella jatkolevyllä, joiden avulla pöydästä saa jopa 300 cm pitkän. Ruokailuryhmä on täydellinen paikka viettää grilli-iltaa perheen ja ystävien kesken. Toimitus sisältää pöydän jatkolevyt.

Mitat
Pöytä
Leveys: 90 cn
Pituus: 200-300 cm
Korkeus: 72 cm ;

Säätötuolit
Syvyys: 56 cm
Leveys: 53 cm
Korkeus: 109 cm

Lämpökäsitellyt puukalusteet
Lämpökäsitelty puu käy läpi prosessin, jossa se lämmitetään korkeassa lämpötilassa tietyissä aikajaksoissa. Käsittelyn tuloksena puumateriaalista tulee erittäin kestävää säätä ja tuulta vastaan. Puutavarasta tulee myös mitanpitävää, eikä se kutistu tai paisu ilmankosteuden vaihtelun ansiosta. Lämpökäsitelty puu on erinomainen puutarhakalustemateriaali.

Polyrottinki
Polyrottinki on kestävä ja tyylikäs materiaali, joka ei vaadi paljon huoltoa. Ulkokalusteidemme valmistusmateriaalit ovat korkealaatuisia ja kestävät ulkona säilyttämisen vuoden ympäri. Suosittelemme ulkokalusteiden suojaamisen kalustesuojakankaalla kun ne eivät ole käytössä, jotta säästyt sen puhdistamiselta käyttöönoton yhteydessä.

Ruokailuryhmä Atlanta 6:lle 6 Säätötuolia

 • Istumapaikkojen lukumäärä: 8
 • Väri: Ruskea
 • Musta
 • Arvostelut
  Kysymykset ja vastaukset

  Myydyimmät tuotteet (10)