Oleskeluryhmä Madagaskar Grafiitinharmaa

Tuotenumero: BYT134380
444,90 €
264,90
Säästät: 180,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 59,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 59 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-40%
ALE
Kuvaus

Tuotteen Oleskeluryhmä Madagaskar Grafiitinharmaa kuvaus

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia kesästä puutarhassa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemme ottaneet valikoimiimme edulliset, valetut polyrottinkikalusteet. Madagaskar on valmistettu grafiitinharmaasta polyrottingista, joka on materiaalina säänkestävää ja pitkäikäistä. Materiaali ei vaadi huoltamista. Kooltaan näppärässä oleskeluryhmässä on suorat käsinojat ja ergonomisesti muotoiltu selkänoja, joten kalusteissa on miellyttävä istua. Madagaskar ryhmä sopii hyvin pienempäänkin tilaan ja sen ääressä on mukava viettää aikaa puutarhassa tai terassilla. Istuintyynyt sisältyvät hintaan!

Polyrottinki
Valettu polyrottinki eroaa jonkin verran ulkonäöltään perinteisestä, punotusta polyrottingista. Materiaali on laadukasta, säänkestävää ja pitkäikäistä.


3 vuoden takuu polyrottingilla (ei koske tyynyjä). 

Mitat
Sohva
Leveys: 129 cm
Syvyys: 67 cm
Korkeus: 77 cm

Lepotuoli
Leveys: 65 cm
Syvyys: 67 cm
Korkeus: 77 cm

Pöytä
Leveys: 59 cm
Pituus: 59 cm
Korkeus: 43 cm

Kuvaus
Castell sohvaryhmään kuuluu sohva, kaksi lepotuolia, pöytä sekä istuinpehmusteet. Muotoilultaan suoraviivainen ryhmä on valmistettu trendikkäästä polyrottingista. Ryhmä on ilmeeltään yhtenäinen ja rento. Castell oleskeluryhmä ei ole vain tyylikäs ja mukava, vaan se on myös kokonaan huoltovapaa. Se sopii siis juuri sinulle, joka et halua viettää kesää huolehtien kalusteiden kunnostamisesta. Ryhmä on valmistettu Euroopassa.Tyynyt sisältyvät hintaan!

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia kesästä puutarhassa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemme ottaneet valikoimiimme edulliset, valetut polyrottinkikalusteet. Valettu polyrottinki eroaa jonkin verran ulkonäöltään perinteisestä, punotusta polyrottingista. Materiaali on laadukasta, säänkestävää ja pitkäikäistä.

Oleskeluryhmä Madagaskar Grafiitinharmaa

  • Istumapaikkojen lukumäärä: 8
  • Väri: Tummanharmaa
  • Arvostelut
    Kysymykset ja vastaukset

    Myydyimmät tuotteet (10)

    Katsotuimmat tuotteet (10)