Puutarhatyövälineet

Toimivilla puutarhatyövälineillä puutarhan ja pihan hoitaminen on mukavaa jopa nautinnollista. Olipa kyseessä lumenluominen, rikkaruohojen kitkeminen tai pensaiden siistiminen, oikeanlainen väline helpottaa ja nopeuttaa työtä kummasti. Nykyään välineiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös ergonomiaan ja ulkonäköön. Työvälineet istuvat entistä paremmin käteen, ja ne voivat olla säädettävissä työskentelyolosuhteiden mukaan. Välineitä on kehitetty myös entistä käytännöllisemmiksi. Esimerkiksi välineen varastoimisen helppouteen on voitu kiinnittää erityistä huomiota niin, että se saadaan mahtumaan mahdollisimman pieneen tilaan ja ripustettua seinälle roikkumaan. Näin varastoosi mahtuu enemmän, ja siitä tulee myös huomattavasti siistimpi.

Puutarhatyövälineet puutarhan kaikkiin töihin

Puutarhassa ja pihassa riittää työtä kesäisin ja talvisin. Erilaisia välineitä tarvitaankin paljon. Koska suurta välinemäärää ei välttämättä halua olla uusimassa ihan joka vuosi, kannattaa niiden valinnassa kiinnittää huomiota toimivuuden ja ulkonäön lisäksi myös kestävyyteen. Laadukkaat puutarhatyövälineet säilyvät hyvänä pidempään, ja niillä voi tuotteesta riippuen olla myös pitkät takuuajat, jotka selviävät tuotetiedoista. Kaikenlaisten kuopsuttimien, lapioiden ja haravoiden lisäksi puutarhassa tarvitaan kesäisin vettä. Erilaiset letkut, liittimet, sadettimet ja letkutelineet löydät kasteluvälineet-osastoltamme. Niiden avulla saat puutarhasi viheriöimään, suihkulähdealtaisiin vettä ja vaikka pestyä autosi. Muista myös säilyttää ja huoltaa puutarhavälineitäsi oikein. Esimerkiksi taitoksille väännetty puutarhaletku murtuu helpommin kuin letkukelaan siististi pyöritetty letku.

Laadukkaat puutarhatyövälineet suoraan kotiovelle

Puutarhatöissä tärkeimmät työvälineet ovat kuitenkin sinun kätesi. Muista siis hankkia myös laadukkaat puutarhahanskat. Hanskat suojaat käsiä ja auttavat saamaan työvälineistä pitävän otteen. Hyvät hanskat eivät hiosta ja tuntuvat käytössä miellyttäviltä, mutta ovat myös käytännölliset. Puutarhassa tarvitaan siis kaikenlaista. Muista hankkia kerralla kaikki tarpeellinen, jotta voit vain nauttia puutarhanhoidon terapeuttisista vaikutuksista. Jos puutarhassasi ja pihassasi on töitä hieman järeämmille välineille, kuten moottorisahalle, oksasilppurille, trimmerille tai pensasleikkurille, tutustu myös pihakoneet-osastoomme. Hanki nyt kunnon välineet, jotta voit nauttia puutarhanhoidosta ja kauniisti hoidetusta pihastasi. Tilaa kaikki puutarhatyövälineet näppärästi Netraudasta postitoimituksella. Näin sinulle jää enemmän aikaa puutarhan laittamiseen!

Laskeva

1-100 / 194

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-100 / 194

Sivu:
  1. 1
  2. 2