Kattokola, vahvistettu, 80cm

Tuotenumero: MIKLUK80K
99,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00 €

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Suomalaisia Mikko tuotteita valmistava perheyritys on perustettu vuonna 1980 ja tuotteita viedään paljon myös ulkomaille. Tuotteista n. 90% valmistetaan omissa tuotantotiloissa jolloin laadun tarkkailu ja tuotekehittely voidaan toteuttaa parhaiten...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kattokola, vahvistettu, 80cm kuvaus

Suomalaisia Mikko tuotteita valmistava perheyritys on perustettu vuonna 1980 ja tuotteita viedään paljon myös ulkomaille. Tuotteista n. 90% valmistetaan omissa tuotantotiloissa jolloin laadun tarkkailu ja tuotekehittely voidaan toteuttaa parhaiten. Tuotteiden osien valmistuksessa ja kokoonpanovaiheessa ovat käytössä automatisoidut koneet. Kolien muoviosien valmistus tapahtuu nykyaikaisella robottisolulla. Kaikki muoviosat on valmistettu täysin kierrätyskelpoisesta HD-polyeteeni muovista.

Korkealaatuiset MIKKO-tuotteet helpottavat lumi- ja ulkotöiden tekoa ja sopivat koko perheen käyttöön keveytensä ja käytännöllisyytensä ansiosta.

Kuupan koko on sama kuin LUK-80 mallissa. Aisojen vääntölujuutta on saatu lisättyä 80% lisäämällä sivuihin metalliset jäykisteet. Paras kola kattolumien pudottamiseen mutta toimii myös pihakolana. Kola voidaan varustaa myös höyläävällä kärkiosalla.

Mikko lumikola, Vahvistettu

  • Leveys: 80cm
  • Paino: 6,5kg

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)