Hiekat, sepelit ja luonnonkivet

Pihatöissä tarvitaan kivituhkaa, saumaushiekkaa ja mursketta. Nämä ostokset ovat painavia, joten niiden toimittaminen kannattaa jättää alan ammattilaisen ja nosturiauton tehtäväksi. Suursäkit ovat loistokeksintö tehtävään, sillä tyhjentynyt säkki ei jää roskaksi tai tyhjän pantiksi. Kun täytät säkin uudelleen esimerkiksi haravointijätteellä, saat siistin pihan ja hyvän mielen. Täytetty säkki noudetaan pihaltasi silloin kun sinulle sopii. Kun tilaat hiekat, sepelit ja luonnonkivet Netraudasta, voit luottaa laatuun ja vaivattomaan tilaamiseen.

Helpoin tapa tilata hiekat, sepelit ja luonnonkivet

Kun lasten leikkipaikan turvahiekka pitää uusia, tule Netrautaan. Nosturiauto kuljettaa tilaamasi hiekan suoraan leikkipaikalle ja sinä pääset vähemmällä huhkimisella. Luonnonkivet ovat todella kauniita ja monikäyttöisiä. Niillä saa rakennettua tyylikkäitä koristeluita eri puolille pihaa. Kun hankit kivet meiltä Netraudasta, voit olla varma, että säkistä löytyy harmoninen ja yhteensopiva värivalikoima samankokoisia kiviä. Sepeli pitää talon seinustat siistinä ja se on hyvännäköinen vaihtoehto suurempikokoisille luonnonkiville. Kumpi näyttäisi sinun talossasi parhaalta?

Netraudasta hiekat, sepelit ja luonnonkivet nopeasti

Pihan hiekoittamiseen tarvittavan sepelin ja laatoitustöissä tarvittavan hiekan toimitamme sinulle vaivattomassa suursäkissä. Jos et ehdi vastaanottamaan saapuvaa kuormaa, ei huolta! Merkitse laskupaikka selkeästi, niin säkki lasketaan siihen odottamaan. Sama juttu säkin pois hakemisen kanssa: käymme hakemassa säkin, vaikka et olisikaan kotona. Kaikkea puutarharoskaa ei kuitenkaan kannata pakata suursäkkiin teollisesti kompostoitavaksi. Kevyistä oksista ja risuista syntyy aina tarpeellista haketta, kun laitat tehokkaat oksasilppurit työhön. Nekin saat edullisesti Netraudasta!

Hiekat, sepelit ja luonnonkivet suursäkeissä

Tule Netrautaan ja innostu pihatöistä! Kunnon välineillä ja varusteilla tulee paitsi hyvännäköistä, myös kestävää jälkeä. Meillä voit asioida silloin kun sinulle sopii. Hyväksymme verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Jos tarvitset etukäteislaskun, pyydä sitä myyntipalvelustamme. Suosittelemme, että tarkistat vielä Netraudan toimitusehdot, sillä toimitamme hiekat, sepelit ja luonnonkivet suursäkeissä rajattuun osaan Suomesta. Toimitusajankohta ja -paikka sovitaan aina sinun kanssasi erikseen. Tervetuloa edullisille nettiostoksille!

Laskeva

95 Nimike(ttä)

Laskeva

95 Nimike(ttä)

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18