Ulkopesu GVK, 1L

Tuotenumero: GVK-41600030

Lisää kuvia

ALE!
-16%
ALE
17,40 €
14,70 
Säästät: 2,70 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 14,90 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
GVK:n Ulkopesu poistaa tehokkaasti sammaleen, levän, noen, öljyn ja jäkälän kaikilta ulkopinnoilta. Se sopii puu-, betoni-, kivi-, muovi- ja tekstiilipinnoille, mm. aitoihin, ulkoseiniin, markiiseihin ja pihakalusteisiin. Ulkopesu on riittoisa ja ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ulkopesu GVK, 1L kuvaus

GVK:n Ulkopesu poistaa tehokkaasti sammaleen, levän, noen, öljyn ja jäkälän kaikilta ulkopinnoilta. Se sopii puu-, betoni-, kivi-, muovi- ja tekstiilipinnoille, mm. aitoihin, ulkoseiniin, markiiseihin ja pihakalusteisiin. Ulkopesu on riittoisa ja hajuton puhdistusaine, ja sitä voidaan käyttää kuivalla säällä yli 0 °C:n lämpötiloissa. Litra tiivistettä riittää noin 25-50 m² alueelle, annostuksesta riippuen.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: GVK
  • Käyttötarkoitus: Puhdistaa pinnoilta noen, öljyn ja muun lian sekä irrottaa ja poistaa homeen, levän, sammaleen ja jäkälän sisä- ja ulkokäytössä.
  • Käyttökohteet: Ulkopesu on tehokas puhdistusaine mm. puu-, kivi-, betoni-, muovi- eterniitti- ja tekstiilipinnoille.
  • Annostelu ja riittoisuus: 1 osa Ulkopesua + 2-5 osaa vettä. Korkeampi pitoisuus antaa nopeamman ja pitkäaikaisemman tehon. 1 litra tiivistettä riittää n. 25-50 m²:lle.
  • Puhdistus: Huopakatteilta, alumiinilta ja muilta kevytmetalleilta valmiste on huuhdeltava pois viimeistään vuorokauden kuluttua. Muilta pinnoilta lika harjataan ja huuhdellaan tai pestään korkeapaineruiskulla.

Käyttöohjeet:

  • Laimenna valmistetta annusteluohjeen mukaan. Poista irtonainen lika pinnalta ennen käsittelyä. Liuos levitetään ruiskulla tai siveltimellä ohueksi kerrokseksi pinnalle, ja sen annetaan vaikuttaa mahdollisimman pitkään, vähintään vuorokauden. Huokoisilla materiaaleilla tai jos pinta on kovin likainen liuosta levitetään, kunnes se valuu. Huopakatteilta, alumiinilta ja muilta kevytmetalleilta valmiste on huuhdeltava pois viimeistään vuorokauden kuluttua. Muilta pinnoilta lika harjataan ja huuhdellaan tai pestään korkeapaineruiskulla. Pitkäaikaisempi vaikutus saadaan, jos käsittely uusitaan eikä huuhdella sen jälkeen vedellä.
  • Roiskeet kasveille voivat aiheuttaa värjäystä ja ne on siksi huuhdeltava vedellä. Tyhjä pakkaus voidaan hävittää sekajätteen mukana. Käyttöliuoksen PH 9-11.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)