Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Kävelymatot

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Kävelymatot

Mikä on kävelymatto?

Kävelymatto on tehokas kuntoilulaite, joka sopii sinulle, joka haluat kävellä tai tehdä kevyttä hölkkää vaikka televisiota katsellessa. Kävelymatot, joissa ei ole käsikahvoja voi sijoittaa seisomapöydän ääreen, jolloin voit tehdä töitä samalla, kun hiljalleen kävelet. Työasentojen vaihtelu vahvistaa lihaksia ja parantaa ergonomiaa, ja pieni kävely piristää työpäivän aikana. Usein myös ajatus kulkee paremmin, kun voi liikkua samalla. Kävelemällä työpöydän äärellä tulee huomaamatta liikuttua eikä välttämättä tarvitse mennä ulos.

Viekö kävelymatto paljon tilaa?

Kävelymatto on hyvin kompaktin kokoinen, ja laadukkaimmat mallit saat taitettua kätevästi kokoon, jolloin voit säilyttää niitä esimerkiksi sängyn alla. Kävelymatot painavat mallista riippuen 14-30 kg, joten ne on helppo siirtää paikasta toiseen.

Kenelle kävelymatto sopii?

Kävelymatto sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan. Maksimipainoraja kävelymatoissa on yleensä 100 kg. Kävelymatto on erittäin hyvä laite kotikäytössä, mutta se on järkevä valinta myös toimistoon, jolloin sitä voi käyttää yhdessä työkavereiden kanssa vuorotellen.

Voiko kävelymatolla juosta?

Kävelymatot on suunniteltu rauhalliseen kävelynopeuteen, joten juokseminen niillä ei onnistu. Nimenomaan työpisteelle tarkoitetut työpistematot, joissa ei ole käsikahvoja, on tarkoitettu yksinomaan kävelyyn. Tietyissä kävelymatoissa on maksiminopeutena 6 km tunnissa, joten niillä voi tehdä myös pientä hölkkää. Mikäli haluat silloin tällöin myös juosta, kannattaa harkita monipuolisempaa juoksumattoa, jolloin voit vaihtaa kävely- ja juoksutreenin välillä tarpeen mukaan.

Suositeltava vauhti kävelymatossa on 2,5 - 3 km tunnissa, jos haluat tehdä samalla töitä seisomapöydän ääressä. Joitain malleja ohjataan vain kävelemällä, eli matto liikkuu sitä nopeammin mitä itse kävelee. Useimmat mallit ovat sähkökäyttöisiä ja niillä on mahdollista hölkätä kevyesti. Sähkökäyttöisten kävelymattojen maksinopeus on noin 6 km tunnissa. Nopeutta voi säätää kaukosäätimellä, jolla kävelyn nopeutta voi muuttaa kesken harjoituksen ilman turhaa kyykistelyä tai harjoituksen keskeyttämistä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.