Portaiden asennus Arkè ja Fontanot portaille, tarjouspyyntötuote

Tuotenumero: MONEVOPA

Lisää kuvia

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

HUOM! Portaiden asennuksen toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu, tutustu karttaan. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme.

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Varmista onnistunut porraskokonaisuuden asennus! Netraudasta nyt asennus Arkè ja Fontanot porraspaketteihin! Suomen suosituimpien valmisportaiden lisäksi tarjoamme niille nyt myös asennuspalvelun. HUOM! Pyydä tarjous portaiden asentamisesta m...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Portaiden asennus Arkè ja Fontanot portaille, tarjouspyyntötuote kuvaus

Varmista onnistunut porraskokonaisuuden asennus!
Netraudasta nyt asennus Arkè ja Fontanot porraspaketteihin!

Suomen suosituimpien valmisportaiden lisäksi tarjoamme niille nyt myös asennuspalvelun. HUOM! Pyydä tarjous portaiden asentamisesta myyntipalvelustamme. Asennusaikataulu sovitaan portaiden toimitusajan mukaisesti.

Porraskokonaisuuden asennus sisältää Netraudasta ostetun Arkè tai Fontanot porraskokonaisuudenkasauksen ja asennuksen valmistajan asennusohjeiden mukaisesti. Asiakkaan on huolehdittava, että portaat voidaan asentaa ja kiinnittää tarvittaviin rakenteisiin asennusohjeiden mukaisesti. Tutustu toiminta-aluekarttaan (pääkaupunkiseutu).

Asentaja ottaa yhteyttä 1-2 päivän sisällä tilauksesta käydäkseen läpi asennusaikataulua. Porrasasennuksen toimitusaika on asennettavaksi tilatun tuotteen mukainen ja tuote on oltava valmiiksi siirrettynä asennuspaikalle alakertaan ennen asennustöiden aloittamista. Työn suorittaa ammattitaitoiset asentajat, jotka ovat kokeneita ja koulutettuja ja he palvelevat sinua mielellään porrasasennuksissa.

Muista kotitalousvähennys!

 • Myös Arkè ja Fontanot porraskokonaisuuksien asennuspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Saat asennuksesta -45% alennuksen kotitalousvähennyksen muodossa!
 • Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2014 on 2400 euroa / henkilö. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi hyödyntää jopa 4800 euron kotitalousvähennykset.
 • Kotitalousvähennyksen saa kodin tai vapaa-ajan asunnon korjaus- ja huoltotyökustannuksista, uusien laitteiden asentamisesta sekä lämmitystapamuutostöiden teettämisestä.
 • Omavastuu on 100 euroa henkilöä kohden kalenterivuoden aikana. Vuoden aikana voi maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä ja omavastuu vähennetään vain kerran.
 • Jos vähennyksen määrä ei vuoden aikana ylitä yhden hengen enimmäismäärää eli 2400 euroa, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken. Tällöin omavastuu vähennetään kahteen kertaan.
 • Maksimivähennyksen saat, jos vuonna 2014 ostat yritykseltä palveluja, jossa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa [(5 555 x 45 %) - 100) = 2 399,75]. Vähennysoikeus on 45 % työn osuudesta.
 • Kotitalousvähennys vaaditaan veroilmoituksella. Tarvittavat tiedot ilmoitetaan Veroilmoitus verkossa -palvelussa. Halutessa voi tiedot myös lisätä paperiselle veroilmoituslomakkeelle ja täyttää liitelomakkeen 14.
 • Säilytä kuitit ja tositteet - Verotoimisto pyytää niitä tarvittaessa.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset