Putkijohto 20 / ML 5x1,5 S Draka

Tuotenumero: S-0401737
ALE!
-15%
ALE
245,90 €
209,00  / pak (100m)
Säästät: 36,90 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Draka Profit putkijohdossa on 5 kpl 1,5 mm2 ML-johtoja valmiina 20 mm taipuisassa sähköputkessa. Johtojen värit S-värijärjestelmän mukaiset kevi, sininen, ruskea, musta ja harmaa.Draka Profit on taipuisa putkijohto, joka nopeuttaa työtä niin uudis...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Putkijohto 20 / ML 5x1,5 S Draka kuvaus

Draka Profit putkijohdossa on 5 kpl 1,5 mm2 ML-johtoja valmiina 20 mm taipuisassa sähköputkessa. Johtojen värit S-värijärjestelmän mukaiset kevi, sininen, ruskea, musta ja harmaa.

Draka Profit on taipuisa putkijohto, joka nopeuttaa työtä niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin. Perinteisesti johtojen asennus vaatii putkituksen asentamisen rakennustyön alkuvaiheessa. Joskus putkiin ehtii tulla tukoksia esimerkiksi betonivalun yhteydessä. Toisinaan putki vaurioituu nauloista tai siirtyy, kun seiniä pinnoitetaan. Taipuisa ja kestävä putkijohto, jossa on kaapeli valmiina sisällä, auttaa välttämään nämä tilanteet ja varmistaa korkealaatuisen lopputuloksen.

Suurimman kustannushyödyn tuottaa nopea asennus, jossa syntyy kerralla valmista. Asennusaika on lyhyt ja toista työvaihetta tai työmaakäyntiä johtojen vetämiseksi vetojousilla putkeen ei tarvita lainkaan. Näin säästyvät toisen työvaiheen ja työmaakäynnin kustannukset kokonaan.

Putket ja johdot ovat taatusti yhteensopivia, sillä Draka valmistaa itse sekä kaapelit että putket. Kaapeleiden lujuusluokat ja käyttölämpötila ovat standardin SFS-EN 50086 luokituskoodin 3422 mukaiset ja ne täyttävät RoHS-direktiivin vaatimukset.

Putkijohto 20 / ML 5x1,5 S Draka

  • Tuotemerkki: Draka
  • Korkeus: 0.00 mm
  • Leveys: 100000.00 mm
  • Syvyys: 0.00 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset