Pyyhekuivain Ellips, valkoinen, 770x600mm

Tuotenumero: HAF1509926
ALE!
-5%
JUURI NYT
TARJOUS
212,00 €
201,40 
Säästät: 10,60 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Ellips, valkoinen, 770x600mm kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa. Kaikilla Hafan tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Pyyhekuivain on arkipäivän ylellisyyttä parhaimmillaan. Mikä olisi mukavampaa kuin kietoutua pehmeään ja lämpimään pyyhkeeseen suihkun jälkeen? Hafalla on pyyhekuivaimia erilaisilla suunnittelulla, värillä ja koolla. Vesiverkkoon tai sähköpatruunalla, valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Kromattu suorakulmainen teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vesi- tai sähköliitäntä (Joko venttiili tai sähkölämmitin ostettava pyyhekuivaimen lisäksi). Sopii lämmitysverkkoon (ei saa asentaa käyttöveteen). Sähköliitäntää käytettäessä pyyhekuivain täytetään vesi-glykoliseoksella (60-65% vettä ja 35-40% glykolia)

Pyyhekuivain Ellips

  • Mitat(KxLxS): 770 x 600 x 100 mm
  • Tilavuus: 3,42 l
  • Väri: valkoinen

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset