Polyuretaanilevy (SPU) Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita 70mm 70x600x2600

Tuotenumero: SPUVI706002600
ALE!
-15%
ALE
40,82 €
34,70 
Säästät: 6,12 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 99,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
 • Tuotevideot
Kuvaus
SPU Eristeet on nyt Kingspan-eristeet. Nimi on uusi, mutta tuotteet samaa huippulaatua kuin ennenkin. Kylmän ullakon lämmöneristäminen on monessa rakennuksessa järkevä keino hankkia käyttökelpoista lisätilaa. Myös käytössä olevan ullakon lisäerist...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Polyuretaanilevy (SPU) Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita 70mm 70x600x2600 kuvaus

SPU Eristeet on nyt Kingspan-eristeet. Nimi on uusi, mutta tuotteet samaa huippulaatua kuin ennenkin. Kylmän ullakon lämmöneristäminen on monessa rakennuksessa järkevä keino hankkia käyttökelpoista lisätilaa. Myös käytössä olevan ullakon lisäeristäminen Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita -menetelmällä voi tuoda huomattavat säästöt energiankulutukseen. Huonosti eristettyjen ullakkotilojen kautta syntyvät lämpöhäviöt ovat monessa talossa huomattavat.

Polyuretaanin tehokkaan lämmöneristyskyvyn ansiosta Kingspan Therma TP10 Vintti-Iitalla rakenteet saadaan energiatehokkaiksi ja ohuiksi, jolloin tila saadaan mahdollisimman tehokkaasti hyötykäyttöön. Ullakolle jää tällöin huomattavasti enemmän korkeutta ja hyödynnettävää tilaa. Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita -eristyksen rungon muodostaa kannatinrakenteiden väliin asennettava Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita-eristelevy. Eristelevyn yläpuolelle tulee jäädä vähintään 50 mm tuuletusrako eristeen yläpinnan ja mahdollisen aluskatteen väliin. Tämän jälkeen rakenteen sisäpintaan asennetaan vielä joko kipsilevypintainen Kingspan Therma TW56 Anselmi-eristelevy, jossa on valmis kipsilevypinta pintakäsiteltäväksi, tai vaihtoehtoisesti Kingspan Therma TW55, johon voidaan kiinnittää haluttu pintamateriaali erikseen.

Jos rakenteen sisäpinnaksi valitaan paneeli, sisäpuoliseksi eristekerrokseksi suositellaan Kingspan Sauna-Satu tai Kingspan Therma TW55 -eristelevyä. Levyt asennetaan kiinni rakenteeseen naulaamalla tai ruuvein kattokannattajiin nähden poikittain. Levyjen keskinäiset ponttisaumat sekä liitossaumat runkoon tiivistetään aina saumavaahdolla. Asennusrimat paneelilautojen kiinnittämistä varten naulataan kattokannattajien kohdalle Kingspan-eristelevyjen pintaan.

Kingspan Therma -eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu ja niiden lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuosien saatossa. Kingspan -eristeiset rakenneratkaisut ovat myös paloturvallisia. Palotilanteessa Kingspan-polyuretaanieristeet hiiltyvät hitaasti, jolloin eriste hidastaa osaltaan palon leviämistä rakenteisiin ja rakenteen palonkestävyysaika pitenee. Kingspan Therma -eristeillä on rakennusmateriaalien puhtain päästöluokitus M1. Kingspan Therma -eristeet ovat Suomessa valmistettuja, CE-tuotemerkittyjä ja niillä on kymmenen vuoden takuu.

Polyuretaanilevy (SPU) Kingspan Therma TP10 Vintti-Iita 70mm 70x600x2600

 • Tuotemerkki: Kingspan-eristeet
 • Korkeus: 70.00 mm
 • Leveys: 2600.00 mm
 • Syvyys: 600.00 mm
 • Levykoko 600 x 2600 mm
 • Lämmönjohtavuus: λD 0,022 W/mK (70/90/120/160 mm)
 • Pontti: täyspontti pitkillä sivuilla, päädyt suoria
 • Pinnoite: alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset
Tuotevideot