Sammutuspeite The Hero

Tuotenumero: MMARKB09-FI-1
44,90
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Nouto lähimmästä Matkahuollosta

Toimituskustannukset: 7,90€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Lisää kuvia

Kuvaus
Sammutuspeite, jonka suojapussiin on painettu Tom of Finlandin taidetta. Kuvassa mies kantaa toista miesti. Design herättää toisinaan poikkeuksellista huomiota - ja haastaa sinua! Jalo Helsinki on kehittänyt sammutuspeitteelle täysin uudenlaisen s...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sammutuspeite The Hero kuvaus

Sammutuspeite, jonka suojapussiin on painettu Tom of Finlandin taidetta. Kuvassa mies kantaa toista miesti. Design herättää toisinaan poikkeuksellista huomiota - ja haastaa sinua! Jalo Helsinki on kehittänyt sammutuspeitteelle täysin uudenlaisen suojapussin, jonka materiaali mahdollistaa ainutlaatuisen Tom of Finland -grafiikan tarkan toistamisen. Tom of Finland -sammutuspeitekokoelma ei taistele vain tulta vastaan vaan myös ennakkoluuloja vastaan. Suunnittelija Touko Laaksonen oli itseoppinut kuvataiteilija, jonka taide on vaikuttanut voimakkaasti homo-kulttuurista puhumiseen ja jonka vaikutus näkyy tänä päivänä laajasti pop-kulttuurissa, muodissa ja elokuvissa.

Jalo-palopeite on täydellinen paketti, et tarvitse asennukseen mitään täydentäviä tarvikkeita: myyntipakkaus sisältää tyylikkään seinäkoukun ja kaksi vaihtoehtoista tapaa seinäkoukun kiinnitykselle.

Turvallisuus voi onneksi olla myös kaunista! Jalo Helsinki on kehittänyt sammutuspeitteelle täysin uudenlaisen suojapussin, jonka materiaali mahdollistaa tarkan ja alkuperäiselle taideteokselle uskollisen grafiikan painatuksen. Jalo-sammutuspeite on kuin taulu seinällä tuoden uuden sisustuselementin huoneeseesi. Jalo-palopeite on täydellinen paketti, et tarvitse asennukseen mitään täydentäviä tarvikkeita: myyntipakkaus sisältää tyylikkään seinäkoukun ja kaksi vaihtoehtoista tapaa seinäkoukun kiinnitykselle.

Sammutuspeite The Hero

  Käyttöohje:

  Sammutuspeite on tarkoitettu pienten palojen sammuttamiseen palon alkuvaiheessa ja sitä voidaan käyttää myös kehon suojaamiseen poistuttaessa palavasta rakennuksesta. Viranomaissuositus on, että palopeitteitä on ainakin yksi kodin jokaisessa kerroksessa.

 • Asenna peite näkyvälle paikalle ja helposti saataville.
 • Tulipalon sattuessa katkaise virta sähkölaitteesta, lähesty palavaa kohdetta pitäen kiinni nauhoista.
 • Peitä palava materiaali kokonaan ja jätä peite paikoilleen.
 • Hälytä apua, soita 112.
 • Jos tuli tarttuu ihmiseen, käske henkilön suojata kasvonsa ja heittäytyä maahan. Tukahduta tuli ylhäältä alaspäin, päästä jalkoihin.
  Ominaisuudet:
 • Designer: Tom of Finland (Touko Laaksonen)
 • Kaunis kokonaisuus: kuin taulu seinällä
 • Täysin valmis paketti: kaikki seinäkiinnitykseen tarvittava on pakkauksessa mukana (tyylikäs seinäkoukku, 3M-tarrakiinnitys sekä kiinnitysruuvi + proppu).
 • Soveltuu tyylikkään pakkauksensa ansiosta erinomaisesti myös lahjaksi.
 • Isokokoinen peite (120 x 180 cm) on turvallinen. Usein myynnissä olevat 1 m x 1 m peitteet ovat liian pieniä hiemankaan suuremman palon sammuttamiseen, sillä pienellä peitteellä palavaa kohdetta lähestyttäessä itse sammuttajan jalat tai ylävartalo on vaarassa saada palovammoja.
 • Sammutuspeitepussin materiaali: Tyvek
 • Sammutuspeitteen materiaali: lasikuitu
 • Sammutuspeite on pinnoitettu ilmatiivillä akryylillä: sammuttaa perinteisiä peitteitä tehokkaammin
 • Täyttää standardin EN 1869:1997 vaatimukset
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset