Höylä Skil 1550 AA 450W

Tuotenumero: SKL-F0151550AA
64,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€(HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Höylä Skil 1550 AA 450W kuvaus

Skil 1550 -sähköhöylä on ihanteellinen työkalu erilaisiin höyläystöihin, kuten ovien lyhentämiseen, kulmien viisteytykseen ja pintojen tasoittamiseen. Tämä sähköhöylä on perinteisiä höyliä pienempi, mikä takaa työkalun paremman hallinnan. Laadukas alumiinialusta takaa tasaisen höyläysjäljen. Kätevä jalka varmistaa, ettet vaurioita vahingossa työstettävää kappaletta asettaessasi työkalun pinnalle tai korjatessasi sen pois töiden jälkeen. Sähköhöylän mukana toimitetaan pölynimuriliitin ja ylimääräinen varateräsarja.

Kompakti rakenne takaa täydellisen hallinnan

Skil 1550 -höylän leveys on 60 mm, mikä tekee siitä huomattavasti perinteisiä sähköhöyliä kompaktimman. Sähköhöylän kompaktin koon tarjoama lisäetu on laitteen kevyt paino. Näin sähköhöylää on helppo käsitellä ja sekä työkalu että itse työ ovat paremmin hallinnassasi. Tuloksena on täydellinen höyläysjälki!

Laadukkaat Skil-höylät takaavat tarkan syvyydensäädön ja tasaisen höyläysjäljen

Skil sähköhöylien kehitystyö perustuu vuosien kokemukseen puuntyöstötyökalujen valmistuksesta. SKIL:illä siis tiedetään, mitä vaaditaan tarkan syvyydensäädön ja siistin työstöjäljen takaavien sähköhöylien valmistamiseen, joilla voit saavuttaa haluamasi työnjäljen kerta toisensa jälkeen.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta

Tässä sähköhöylässä on kääntöterät, joiden käyttöikä on vastaavasti myös kaksi kertaa pidempi. Kun terän toinen puoli on kulunut, voit yksinkertaisesti kääntää sen ja jatkaa työskentelyä. Sähköhöylän alustan etuosassa on kaksi kolmiouraa, jotka helpottavat reunojen ja kulmien viistämistä. Sähköhöylässä on säilytystila avainta varten, niin että se on aina käsillä, kun tarvitset sitä. Jotta työskentely sujuisi siistimmin, voit liittää työkalun pölynpoistoliitäntään pölynimurin. Liitäntä sopii useimpiin vakiokokoisiin pölynimureihin.

Takuu 2 vuotta.

Vakiovarusteet

  • 4 kääntöterää
  • Avain teränvaihtoon
  • Säilytystila avaimelle
  • Pölynimuriliitäntä

Tekniset tiedot:

  • Ottoteho: 450 W
  • Höylän leveys: 60 mm
  • Kierrosluku kuormittamattomana: 16.000 r.p.m.
  • Paino: 2,0 kg
  • Jännite ja taajuus: 220-240 V / 50-60 Hz

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)