Höylä Skil 1558 AA 600W

Tuotenumero: SKL-F0151558AA
74,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€(HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Höylä Skil 1558 AA 600W kuvaus

Skil 1558 -sähköhöylän tunnuspiirteitä ovat voima, teho ja kestävyys. Tässä sähköhöylässä on 600 W:n moottori ja se suoriutuu leikiten kaikista höyläystehtävistä, samantekevää kuinka kova tai epätasainen materiaali on kyseessä. Se on ihanteellinen työkalu kaikenlaisiin höyläystöihin, kuten ovien lyhentämiseen, reunojen viistämiseen ja pintojen tasoittamiseen. Laitteen kevyt rakenne ja pehmustettu kahva sekä suurikokoinen syvyyden asetusnuppi, joka toimii myös lisäkahvana, takaavat optimaalisen käyttömukavuuden ja työkalun hallinnan. Selkeän syvyysasteikon ansiosta voit valita helposti haluamasi syvyysasetuksen. Sähköhöylän mukana toimitetaan pölynimuriliitin pölynimurin liittämistä varten.

Laadukkaat Skil-höylät takaavat tarkan syvyydensäädön ja tasaisen höyläysjäljen

Skil sähköhöylien kehitystyö perustuu vuosien kokemukseen puuntyöstötyökalujen valmistuksesta. SKIL:illä siis tiedetään, mitä vaaditaan tarkan syvyydensäädön ja siistin työstöjäljen takaavien sähköhöylien valmistamiseen, joilla voit saavuttaa haluamasi työnjäljen kerta toisensa jälkeen.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta

Tässä sähköhöylässä on kääntöterät, joiden käyttöikä on vastaavasti myös kaksi kertaa pidempi. Kun terän toinen puoli on kulunut, voit yksinkertaisesti kääntää sen ja jatkaa työskentelyä. Sähköhöylän alustan etuosassa on kolmioura, joka helpottaa reunojen ja kulmien viistämistä. Sähköhöylässä on säilytystila avainta varten, niin että se on aina käsillä, kun tarvitset sitä. Jotta työskentely sujuisi siistimmin, voit liittää työkalun pölynpoistoliitäntään pölynimurin. Liitäntä sopii useimpiin vakiokokoisiin pölynimureihin.

Takuu 2 vuotta.

Vakiovarusteet

  • Käännettävä terä (2x)
  • Avain teränvaihtoon
  • Säilytystila avaimelle
  • Pölynimuriliitäntä

Tekniset tiedot:

  • Ottoteho: 600 W
  • Höylän leveys: 82 mm
  • Kierrosluku kuormittamattomana: 17.000 r.p.m.
  • Paino: 2,5 kg
  • Jännite ja taajuus: 220-240 V / 50-60 Hz

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)