Höylä Skil 1565 AA 720W

Tuotenumero: SKL-F0151565AA
84,90 €
TAI

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 15,00€ (HUOM! Kun tilaat yli 200 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!)

Kuvaus

Tuotteen Höylä Skil 1565 AA 720W kuvaus

Skil 1565 on voimakas 720 W:n sähköhöylä, joka soveltuu ihanteellisesti pintojen tasoitukseen sekä viisteiden ja huulloksien tekoon. Laadukas alumiinialusta takaa tasaisen jäljen. Voit säätää lastujen poiston kätevästi joko vasemmalle tai oikealle työskentelyolosuhteiden mukaisesti.

Vaivaton höyläys voimakkaalla sähköhöylällä

Voimaa, suorituskykyä ja kestävyyttä – tämä voimakkaalla 720 W:n moottorilla varustettu sähköhöylä suoriutuu leikiten kaikista höyläystehtävistä, samantekevää kuin kova tai epätasainen materiaali on kyseessä. Skil 1565 -höylän mukana toimitetut kestävät, kovametallipäällysteiset terät takaavat tasaisen jäljen ja kestävät normaaleja höyläteriä pidempään. Terät voidaan kääntää, mikä kaksinkertaistaa niiden käyttöiän. Kun terän toinen puoli on kulunut, voit yksinkertaisesti kääntää sen ja jatkaa työskentelyä.

Laadukkaat Skil-höylät takaavat tarkan syvyydensäädön ja tasaisen höyläysjäljen

Skil sähköhöylien kehitystyö perustuu vuosien kokemukseen puuntyöstötyökalujen valmistuksesta. SKIL:illä siis tiedetään, mitä vaaditaan tarkan syvyydensäädön ja siistin työstöjäljen takaavien sähköhöylien valmistamiseen, joilla voit saavuttaa haluamasi työnjäljen kerta toisensa jälkeen.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta

Kätevä jalka varmistaa, ettet vaurioita vahingossa työstettävää kappaletta, jos haluat asettaa työkalun pinnalle tai korjatessasi sen pois töiden jälkeen. Sähköhöylän alustan etuosassa on kaksi kolmiouraa, jotka helpottavat reunojen ja kulmien viistämistä. Sähköhöylässä on säilytystila avainta varten, niin että se on aina käsillä, kun tarvitset sitä. Hyödyllinen virran merkkivalo ilmaisee, milloin työkalu on käyttövalmis estäen sen käynnistämisen vahingossa. Jotta työskentely sujuisi siistimmin, voit liittää työkalun integroituun pölynpoistoliitäntään pölynimurin. Liitäntä sopii useimpiin vakiokokoisiin pölynimureihin.

Takuu 2 vuotta.

Vakiovarusteet

  • 2 TCT-kääntöterää
  • Avain teränvaihtoon
  • Säilytystila avaimelle

Tekniset tiedot:

  • Ottoteho: 720 W
  • Höylän leveys: 82 mm
  • Kierrosluku kuormittamattomana: 16.000 r.p.m.
  • Paino: 3,0 kg
  • Jännite ja taajuus: 220-240 V / 50-60 Hz

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset